Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


Ezen kívül a telephelyünkön személyes részvétellel folyó tanfolyamok mellett az oktató által élő online felületen keresztül tartott oktatásra is hirdetünk meg alkalmakat a legtöbb tanfolyam esetében. Ezek tervezett dátumait a lenti listában láthatja. A dátumok mellett fel vannak tüntetve, mely alkalmak esetében tervezzük online formában megtartani az adott tanfolyamot.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


2020. évi meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2020.11.10. - online

A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2020.11.24.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2020.12.07. - online

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2020.11.18. - online

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2020.12.02.-12.04.

Az élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszer fenntartásának jó gyakorlata rendkívüli helyzetek esetén a COVID-19 járvány példáján bemutatva 4 óra egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2020.12.01. - online

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

IFS Food 7 szabványváltás, új követelmények 1 nap 2020.12.02.

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2020.12.01. -online

Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

BRC 8. szabványkövetelmények 1 nap 2020.11.12. - online

BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2020.11.09. - online

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2020.11.24. - online

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2020.11.23. - online

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2020.11.18.

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2020.11.17. - online

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2020.11.11.-11.12.
2020.12.08.-12.09. - online
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap 2020.11.25.-11.26.

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2020.12.15. - online

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2020.11.27. - online

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2020.11.17.

Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszer éves felülvizsgálata Élelmezésvezetők részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Kezdő HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Haladó HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 2 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com