Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


A tanfolyamokat alapvetően személyes részvétellel tervezzük megtartani (telephelyünkön vagy kihelyezett formában). Élő online felületen felületen csak különleges esetben tartunk tanfolyamot (amennyiben egy vállalat kizárólag így kéri), s erről előzetesen külön egyeztetés során megállapodtunk.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) Tanfolyam a McDonald's SQMS v5.1 változásokról és új követelményekről 1 nap 2023.03.23

(ÚJ) IFS Food v8 – szabványváltás, új követelmények 1 nap 2023.05.25
2023.06.23 ONLINE
2023.07.17
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2023.04.11

A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2023.03.09
2023.05.16
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2023.01.30
2023.04.04
A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2023.02.20

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2023.04.25
2023.06.13
Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2023.04.13

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2023 01.31 – 2023.02.02.

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2023.01.25

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 1 nap egyéni igény szerint 1 nap - egyedi problémamegoldással

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2023.02.28

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2023.02.14
2023.03.07
2023.05.09
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2023.04.17-18
2023.05.23-24
BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

BRCGS Food 9. szabványváltás 1 nap 2023.02.13
2023.03.23
2023.05.18
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2023.05.04

Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben 1 nap 2023.02.17
2023.05.04
Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2023.02.16
2023.05.17
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2023.03.08

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2023.02.07-08
2023.03.21-22
2023.05.10-11
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam 1-2 nap Egyéni igény, külön ajánlat szerint

Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2023.06.08

IFS Food v7 - követelmények és megjelenésük a belső auditokban 1 nap egyéni igény szerint,
2023.07.31-ig

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2023.02.02
2023.04.19
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2023.01.25
2023.04.12
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszer éves felülvizsgálata Élelmezésvezetők részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Kezdő HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Haladó HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Baár Csaba Tel: +36 1 433 1482 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com