Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


A tanfolyamokat telephelyünkön személyes részvétellel és/vagy az oktató által élő online felületen keresztül tervezzük megtartani. A jelentkezési lapon van lehetőség arra, hogy bejelöljék milyen módon szeretnének a tanfolyamon részt venni.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


2020. évi meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2021.03.23
2021.04.20
2021.06.08
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2021.03.30
2021.04.27
2021.05.18
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2021.04.14

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2021. 04. 07

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2021.05.27

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2021.05.19

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2021.04.21-23.
2021.06.09-11.
Az élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszer fenntartásának jó gyakorlata rendkívüli helyzetek esetén a COVID-19 járvány példáján bemutatva 4 óra egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2021.06.15

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2021.03.16

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap 2021.03.31

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2021.03.18
2021.05.04
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2021.03.24-25.
2021.06.16-17.
BRC 8. szabványkövetelmények 1 nap 2021.04.28
2021.06.22
BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2021.04.13
2021.06.01
Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2021.03.17
2021.04.29
2021.05.12
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2021.04.08
2021.05.26
HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2021.03.17
2021.06.02
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap 2021.05.06
2021.06.24
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap 2021.03.30

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2021.04.13

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2021.04.15

IFS Food 7 szabványváltás, új követelmények 1 nap 2021.03.04
2021.04.15
2021.05.06
Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2021.05.11

Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2021.05.13

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2021.05.20

HACCP rendszer éves felülvizsgálata Élelmezésvezetők részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Kezdő HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Haladó HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 2 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com