Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.
Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.
Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.
Tanfolyam neve |
Időtartama
|
Dátumok
|
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata
|
1 nap |
2021.03.23
2021.04.20
2021.06.08 |
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése
|
1 nap |
2021.03.30
2021.04.27
2021.05.18 |
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis)
|
1 nap |
2021.04.14
|
A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
|
1 nap |
2021. 04. 07
|
A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája
|
4 óra |
2021.05.27
|
Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei
|
1 nap |
2021.05.19
|
Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei
|
2.5 nap (20 óra) |
2021.04.21-23.
2021.06.09-11.
|
Az élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszer fenntartásának jó gyakorlata rendkívüli helyzetek esetén a COVID-19 járvány példáján bemutatva
|
4 óra |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája
|
2 nap |
2021.06.15
|
Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése
|
1 nap |
2021.03.16
|
Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei
|
1 nap |
2021.03.31
|
Belső auditálás alapjainak áttekintése
|
1 nap |
2021.03.18
2021.05.04
|
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban
|
2 nap |
2021.03.24-25.
2021.06.16-17.
|
BRC 8. szabványkövetelmények
|
1 nap |
2021.04.28
2021.06.22
|
BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat?
|
1 nap |
2021.04.13
2021.06.01
|
Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Érzékszervi bírálói alaptanfolyam
|
1 nap |
2021.03.17
2021.04.29
2021.05.12 |
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam
|
1 nap |
2021.04.08
2021.05.26
|
HACCP rendszer alapelvei
|
2 nap |
2021.03.17
2021.06.02
|
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése
|
5 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
HACCP rendszerek nem team tagoknak
|
1 nap |
2021.05.06
2021.06.24
|
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam
|
2 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)
|
2 nap |
2021.03.30
|
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?
|
1 nap |
2021.04.13
|
Hőkezelési technológiák és validálásuk
|
1 nap |
2021.04.15
|
IFS Food 7 szabványváltás, új követelmények
|
1 nap |
2021.03.04
2021.04.15
2021.05.06 |
Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint
|
1 nap |
2021.05.11
|
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára
|
1 nap |
2021.05.13
|
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban
|
1 nap |
2021.05.20
|
HACCP rendszer éves felülvizsgálata Élelmezésvezetők részére
|
1 napos |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni
|
1 napos |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Kezdő HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére
|
1 napos |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Haladó HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére
|
2 napos |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére
|
1 napos |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés
a tanfolyamokra.
Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!