Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


A tanfolyamokat alapvetően személyes részvétellel tervezzük megtartani (telephelyünkön vagy kihelyezett formában). Élő online felületen felületen csak különleges esetben tartunk tanfolyamot (amennyiben egy vállalat kizárólag így kéri), s erről előzetesen külön egyeztetés során megállapodtunk.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Parkolási lehetőségekhez: klikkeljen ide

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
Tanfolyam a McDonald's SQMS v5.2 változásokról és új követelményekről 1 nap 2024.04.22

(ÚJ) Konzultáció az SQMS követelményrendszerrel kapcsolatos GMP követelményekről 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Jó Gyártási Gyakorlat az élelmiszeriparban 1 nap 2024.01.15

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2024.01.22
2024.03.27
2024.06.04
A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2024.02.28
2024.04.24
Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2024.05.08

IFS Food v8 – szabványváltás, új követelmények 1 nap 2024.01.25
2024.04.15
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2024.03.05
2024.05.28
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2024.01.24
2024.05.23
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2024.02.28
2024.04.05
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2024.03.21
2024.05.09
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2024.02.05
2024.05.07
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2024.03.07
2024.05.16
Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2024.02.14
2024.05.14
Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben 1 nap 2024.03.12

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2024.02.21-22
2024.04.16-17
2024.06.05-06
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2024.03.19-20

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2024.03.06
2024.05.15
Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2024.04.10-12.

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2024.03.13
2024.06.10
Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 1 nap egyéni igény szerint 1 nap - egyedi problémamegoldással

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2024.04.09

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

BRCGS Food 9. szabványváltás 1 nap 2024.02.12
2024.04.03
BRCGS Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2024.03.11

HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP tanfolyam HALADÓ- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap 2024.05.29-30

Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam 1-2 nap Egyéni igény, külön ajánlat szerint

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2024.04.23

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


További információ:

Baár Csaba Tel: +36 1 433 1482 E-mail: tanfolyam@campdenbri.co.uk