Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


A tanfolyamokat alapvetően személyes részvétellel tervezzük megtartani (telephelyünkön vagy kihelyezett formában). Élő online felületen felületen csak különleges esetben tartunk tanfolyamot (amennyiben egy vállalat kizárólag így kéri), s erről előzetesen külön egyeztetés során megállapodtunk.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Parkolási lehetőségekhez: klikkeljen ide

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
Workshop a McDonald's SQMS v5.2 változásokról és új követelményekről 1 nap 2024.09.25

(ÚJ) Konzultáció az SQMS követelményrendszerrel kapcolatos Jó Gyártási Gyakorlatról 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

BRCGS Food 9. szabványváltás 1 nap 2024.11.08

BRCGS Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

IFS Food v8 – szabványváltás, új követelmények 2 nap 2024.10.11
2024.12.02
Az IFS Logisztika 3. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2024.09.10

Jó Gyártási Gyakorlat az élelmiszeriparban 1 nap 2024.09.03

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2024.09.24
2024.10.29
2024.12.12
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2024.09.04-05.

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2024.09.12
2024.10.28
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése (root cause analysis) 1 nap 2024.09.17
2024.12.03
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2024.09.11
2024.10.30
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei (2,5 nap) 2.5 nap
(20 óra)
2024.10.08.-10.

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2024.09.26
2024.11.19
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2024.09.30
2024.12.16
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2024.09.27
2024.11.04
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2024.10.01

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2024.11.12

Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben 1 nap 2024.10.02

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2024.10.03
2024.12.04
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2024.10.17

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2024.09.18- 19
2024.10.15-16
2024.11.26-27
HACCP tanfolyam HALADÓ- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap 2024.11.05-06

HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2024.09.02
2024.11.11
Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 1 nap egyéni igény szerint 1 nap - egyedi problémamegoldással

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam 1-2 nap Egyéni igény, külön ajánlat szerint

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2024.12.17

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


További információ:

Baár Csaba Tel: +36 1 433 1482 E-mail: tanfolyam@campdenbri.co.uk