Élelmiszer-biztonság
„Termőföldtől az asztalig. Otthonosan mozgunk.”
Magyarországon a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. a legrégebbi és legszélesebb ipari partnerkörrel rendelkező tanácsadó és felkészítő élelmiszer-biztonsági szakértő. Több évtizedes ipari gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk az élelmiszertechnológiák, az élelmiszer-biztonság, a higiénia és az audit területén.
Szolgáltatások széles körét nyújtjuk partnereinknek:
Segítséget nyújtunk a beszállítói élelmiszer-biztonsági és minőségbiztosítási követelményrendszerek kialakításához és működtetéséhez.
Szakembereink közül többen regisztrált BRC, IFS, SQMS (McDonald’s beszállítói rendszer) auditorok a legtöbb élelmiszeripari ágazatban). Néhányan évtizedek óta végeznek auditokat a különböző vevői elvárások, szabványok alapján.
Élelmiszervédelemmel kapcsolatos szolgáltatásunk a nemzetközi kereskedelmi szabványok (IFS, BRC) követelményeinek megfelelő élelmiszervédelmi oktatás és szaktanácsadás, ahol a Campden BRI fenyegetettség-értékelési megközelítését alkalmazzuk.
A legtöbb eddig elkészült magyar Jó Higiéniai Gyakorlati Útmutatót Intézetünk kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkező szakemberei szerkesztették. Segítünk Önnek az iparág-specifikus jó gyakorlatok termékre szabott adaptálásában.
Magyarországon egyedülálló segítséget tudunk nyújtani az új amerikai élelmiszer import előírásoknak való megfelelésben.
Egyedi igényekre szabott, szakmailag és tudományosan megalapozott módszereken alapuló szolgáltatással segítjük partnereinket a termékek biztonságosságát meghatározó paraméterek és folyamatjellemzők validálásában (hőkezelési folyamatok, vákuum és védőgázas csomagolású termékek és technológiák, minőségmegőrzési idő, stb.).
A szolgáltatásokkal kapcsolatban bővebb információ: