Campden BRI logo
Inno

I-CON - kompetencia és készségfejlesztés workshop Pécsett

Helyszín: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Igazgatósága, Nagyterem, Cím: 7632 Pécs, Siklósi út 38.

Időpont: 2018. május 29.


Az I-CON projekt az Interreg Közép Európa Program keretében az élelmiszeripari ágazatban működő mikro-, kis- és közepes vállalkozások kompetenciáinak és készségeinek fejlesztését tűzi ki célul, élelmiszeripari innovációk, újítások segítségével.
Az I-CON projekt hivatalos weboldala: » http://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html


A következő workshop 2018. május 29.-én Pécsett kerül megrendezésre. A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a innovacio@ddriu.hu e-mail címen lehet legkésőbb 2018. május 25.-ig.


» A meghívó letöltése ...I-CON PROJECT 4. HÍRLEVÉL

2018. májusHírlevélben olvashat:

» a teljes cikk ...
EIT Food pályázati felhívások


Egyetemi, PhD hallgatóknak és vállalati szakembereknek.» a teljes cikk ...I-CON Workshop Szekszárdon


A Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. (DDRIÜ) a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft-vel együttműködésben 2018. április 19-én workshopot szervezett az Élelmiszerminőség, -Biztonság, Csomagolás- és Gyártástechnológia Aktuális Kérdései címmel Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központban.


» a teljes cikk ...6. Foodlab hírlevél

Hírlevélben olvashat:

» a teljes cikk ...Intelligens Szakosodás Workshop– Együttműködés Közép-Európában


Intelligens Szakosodás Közép Európai Együttműködése, ICT – Információ és Kommunikáció Technológia és a fejlett feldolgozási megoldások az Élelmiszerlánc mentén témájú workshop kerül megrendezésre 2018. április 4-5-én Budapesten a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. és a Szlovén Kereskedelmi és Ipari Kamara szervezésében, a Bizottság Regionális Főigazgatóság támogatásával, együttműködve a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal


» a teljes cikk ...A termékfejlesztés új iránya: az egészség-információk fontossága


A PATHWAY-27 Európai Uniós projekt keretében elkészített ipari útmutató célja, hogy a hagyományos termékfejlesztési folyamat lépésein keresztül bemutassa és kihangsúlyozza a fejlesztés azon lépéseit, melyek elengedhetetlenek, illetve kritikusak az egészségre vonatkozó állítással ellátott termékek fejlesztése esetén.


» a teljes cikk ...
A PATHWAY-27 workshop sorozat előadási elérhetőek www.pathway27.eu weboldalon

2017. november 15.


2017. november 28.


» a teljes cikk ...
I-CON PROJECT 3. HÍRLEVÉL

2017. november

Hírlevélben olvashat:


» a teljes cikk ...
PATHWAY-27 workshop meghívó

Budapest, 2017. november 15. és 28.

A PATHWAY-27 FP7 pályázat (www.pathway27.eu) keretein belül került kidolgozásra „Az egészségre vonatkozó állításokat tartalmazó élelmiszerek fejlesztése c. útmutató”.


Az Ipari Útmutató elsődlegesen a kis- és középvállalkozások (kkv-k), beszállítóik és kapcsolódó szolgáltatóik számára készült azzal a céllal, hogy a termékfejlesztés lépésein keresztül mutassa be azon szempontokat, melyek elengedhetetlenek az egészségre vonatkozó állítással rendelkező termékek fejlesztéséhez.


» a teljes cikk ...
PATHWAY-27 workshop meghívó

Brüsszel, Belgium - 2017. szeptember 21-22.

PATHWAY-27 Tudományos és Ipari útmutató megvitatása

A két workshopon a PATHWAY-27 FP7 pályázat (www.pathway27.eu) keretein belül kidolgozásra került útmutatók megvitatására kerül sor.

A pályázat célja kiválasztott bioaktív hatóanyagok (DHA, BG, AC) használatával magas hozzáadott értékű élelmiszerkészítmények (tej, sütőipari és tojás termékek) kifejlesztése és étrendi ajánlások kidolgozása a fogyasztók számára, továbbá a felhasznált hatóanyagok lehetséges előnyeinek és hatásmechanizmusának jobb megértése.


» a teljes cikk ...
Élelmiszer innovációs verseny

2017. szeptember 21.

Kitaláltál egy innovatív és fenntartható élelmiszert? Valósítsd meg a gondolatot és jelentkezz az Ecotrophelia Magyarország 2017 élelmiszer innovációs hallgatói versenyre!


Az ECOTROPHELIA Magyarország 2017 nyitott, a magyar felsőoktatás valamennyi hallgatója számára. A verseny célja öko-innovatív és kereskedelmi potenciállal rendelkező élelmiszerek létrehozása.


» a teljes cikk ...
I-CON PROJECT 2. HÍRLEVÉL

2017. május

Hírlevélben olvashat:
- az európai élelmiszerekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonság fő kihívásokról,
- "Dirfis Mushrooms", a napon, természetes módon szárított, D-vitaminban gazdag gombákról,
- az európai élelmiszer-kkv-k innovációjának szükségességéről.

» a teljes cikk ...
MEGHÍVÓ - “Egészségre vonatkozó állításokkal rendelkező termékek fejlesztésének Ipari útmutatójá”-nak konzultációjára

1096 Budapest, Haller utca 2., 2017. május 9.

A nemzeti konzultáción a PATHWAY-27 FP7 pályázat ( www.pathway27.eu ) keretein belül kidolgozásra került„ az egészségre vonatkozó állításokat tartalmazó élelmiszerek fejlesztése c. útmutató” megvitatására kerül sor.


» a teljes cikk ...