Mikrobiológiai problémák megoldása
Magyarországon a Campden BRI Magyarország Kft. a különböző iparágak, kiemelten a zöldségfeldolgozás, hűtőipar, hús- és baromfiipar, sütőipar, stb. és a nagy higiéniai kockázatú területek élelmiszer-biztonsági szakértője.
Munkatársaink évtizedek óta működnek együtt a hazai élelmiszer-ipari üzemekkel és vállalkozásokkal, ismerik a gyakorlati élet problémáit és specifikus megoldást nyújtanak a gyakran előforduló vagy épp teljesen új mikrobiológiai problémák felderítésére és megszüntetésére (beleértve az alapanyaggal összefüggő, a gyártástechnológiai, csomagolási és más problémákat). Számos esetben végeztünk partnereink számára vevőiktől érkező reklamációk vagy más piaci szereplőtől érkező problémák kivizsgálását, megoldását.
Többek között:
- helyszíni problémafeltárással és felméréssel,
- mintavételi terv kialakításával, mintavétellel,
- környezeti és géphigiéniai vizsgálatokkal,
- Listeria forrás felkutatással, megelőzéssel
- tisztítás-fertőtlenítés validálással, alkalmazkodva a termelési, takarítási igényeihez és beosztásához.
Magyarországon egyedülálló módon széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a HACCP rendszerek felülvizsgálatában, ezen belül a mikrobiológiai veszélyek azonosításában, kockázatuk értékelésében és a megelőző módszerek hatékony alkalmazásában.
Anyacégünk, a Campden BRI hátterével és támogatásával ismereteinket naprakészen tartjuk, szakvéleményünket elismerik (pl.: amerikai, angol export előírásoknak való megfelelés).
További információ:
Berczeli Attila | Tel: +36 1 433 1476 | E-mail: attila.berczeli@campdenbri.co.uk |
Szentgyörgyi Ákos | Tel: +36 1 433 1481 | E-mail: akos.szentgyorgyi@campdenbri.co.uk |