Campden BRI logo
Szolgáltatások

Mikrobiológiai problémák megoldása


mikrobiologia

Magyarországon a Campden BRI Magyarország Kft. a különböző iparágak, kiemelten a zöldségfeldolgozás, hűtőipar, hús- és baromfiipar, sütőipar, stb. és a nagy higiéniai kockázatú területek élelmiszer-biztonsági szakértője.


Munkatársaink évtizedek óta működnek együtt a hazai élelmiszer-ipari üzemekkel és vállalkozásokkal, ismerik a gyakorlati élet problémáit és specifikus megoldást nyújtanak a gyakran előforduló vagy épp teljesen új mikrobiológiai problémák felderítésére és megszüntetésére (beleértve az alapanyaggal összefüggő, a gyártástechnológiai, csomagolási és más problémákat). Számos esetben végeztünk partnereink számára vevőiktől érkező reklamációk vagy más piaci szereplőtől érkező problémák kivizsgálását, megoldását.


Többek között:


Magyarországon egyedülálló módon széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a HACCP rendszerek felülvizsgálatában, ezen belül a mikrobiológiai veszélyek azonosításában, kockázatuk értékelésében és a megelőző módszerek hatékony alkalmazásában.


Anyacégünk, a Campden BRI hátterével és támogatásával ismereteinket naprakészen tartjuk, szakvéleményünket elismerik (pl.: amerikai, angol export előírásoknak való megfelelés).


További információ:

dr. Sebők András, cégvezető Tel: +36 1 433 1470 E-mail: a.sebok@campdenkht.com
Berczeli Attila, cégvezető helyettes Tel: +36 1 433 1476 E-mail: a.berczeli@campdenkht.com
Szentgyörgyi Ákos, fejlesztőmérnök Tel: +36 1 433 1481 E-mail: a.szentgyorgyi@campdenkht.com