Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2018. február 26-27-28.
2018. április 16-17-18.
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap 2018. április 23-24-25-26-27.

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2018. február 6-7.
2018. március 6-7.
2018. május 14-15.
Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban? 1 nap 2018. március 12.
2018. május 31.
Az ISO 22000 szabvány követelményei 1 nap 2018. március 5.

BRC 7. szabványkövetelmények és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2018. február 23.
2018. május 16.
Az IFS 6.1. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap 2018. február 14-15.
2018. május 22-23.
IFS 6.1. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára 1 nap 2018. január 29.

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap 2018. márc. 1-2., 9-10., 2018. márc. 22-23., 28-29.

Belső auditor képző tanfolyam I. 1 nap 2018. február 12.
2018. április 3.
Belső auditor képző tanfolyam II. 2 nap 2018. február 20-21.
2018. április 10-11.
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2018. február 9.
2018. április 21.
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2018. február 13.

Mikrobiológia alaptanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2018. március 19.

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2018. április 4.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2018. február 2.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2018. február 1.

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap 2018. május 7.

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2018. május 8-9.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap
2 nap
2018. február 22.
2018. március 20-21.
2018. június 5.
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam(ÚJ) 2 nap vállalatoknak egyedi igény esetén

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap (Vevői igény esetén)

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap (Vevői igény esetén)

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap 2018. április 9.
2018. június 12.
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2018. március 8.
2018. május 30.
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2018. január 30.
2018. április 5.
Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2018. május 29.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap 2018. március 27.
2018. május 10.
Fenyegetettség értékelés, Kritikus Szabályozási Pontok tanfolyam -
(A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2010))
1 nap 2018. február 8.
2018. április 12.
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (Root cause analyses) 1 nap 2018. február 5.
2018. április 6.
2018. június 1.
BRC / IoP.: Csomagolás és csomagolóanyagok globális szabvány 5. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2018. április 13.
2018. június 13.
Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra 1 nap 2018. február 16.
2018. április 19.
Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2018. január 31.
2018. május 24.

Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Bővebb felvilágosítás:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com