Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!


Ezúton értesítjük az érdeklődőket, hogy a 2019. január-június időszakra tervezett tanfolyamainkat a Hírek rovatban megtekinthetik.

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2018. szeptember 17-18-19.
2018. december 3-4-5.
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap 2018. október 1-2-3-4-5.

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2018. október 9-10.
2018. november 14-15.
Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban? 1 nap 2018. szeptember 4.
2018. december 6.
Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2018. szept. 5.
2018. október 19.
2018. december 14.
BRC 8. szabványkövetelmények, változások a BRC 7-hez képest (ÚJ) 1 nap 2018. október 18.
2018. november 9.
2018. december 11.
Az IFS 6.1. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap 2018. október 11-12.

IFS 6.1. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára 1 nap 2018. augusztus 28.
2018. november 21.
Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap 2018. november 5,6,12,13,19,20,26,27.

Belső auditor képző tanfolyam I. 1 nap 2018. szept. 11.
2018. október 17.
Belső auditor képző tanfolyam II. 2 nap 2018. október 30-31.
2018. november 28-29.
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2018. szept. 14.
2018. október 1.
2018. december 1.
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2018. augusztus 29.

Mikrobiológia alaptanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2018. november 22.

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2018. november 23.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2018. augusztus 30.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2018. augusztus 31.
2018. november 9.
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap 2018. november 30.

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2018. szeptember 26-27.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2018. december 14.

Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam (ÚJ) 2 nap vállalatoknak egyedi igény esetén

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap (Vevői igény esetén)

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap (Vevői igény esetén)

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap 2018. szeptember 13.
2018. november 10.
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2018. október 8.
2018. december 11.
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2018. szeptember 24.
2018. november 16.
Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2018. december 15.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap 2018. október 8.

Fenyegetettség értékelés, Kritikus Szabályozási Pontok tanfolyam -
(A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2017))
1 nap 2018. szept. 25.
2018. december 7.
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (Root cause analyses) 1 nap 2018. szept. 21.
2018. október 29.
BRC / IoP.: Csomagolás és csomagolóanyagok globális szabvány 5. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2018. szept. 6.
2018. december 13.
Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra 1 nap 2018. szept. 10.
2018. december 12.
Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2018. december 10.


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Bővebb felvilágosítás:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com