Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!


Tanfolyamokra jelentkezni a Jelentkezési lapok elektronikus elküldésével lehet - a jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző 5. munkanap.

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2019. szept. 12.
2019. október 3.
2019. nov. 18.
(ÚJ) Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2019. szept. 5.
2019. nov. 11.
(ÚJ) Környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata
(BRC 8 új eleme )
1 nap 2019. szept. 4.
2019. október 2.
2019. nov. 12.
(ÚJ) A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája ( A BRC 8 1.1 pontjának új eleme) 1 nap 2019. nov. 8.

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2019. nov. 13-15.
2019. dec. 4-6.
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2019. szept. 18-19.
2019. nov. 27-28.
Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban? 1 nap 2019. október 10.

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2019. október 11.

BRC 8. szabványkövetelmények, változások a BRC 7-hez képest 1 nap 2019. október 1.
2019. nov. 25.
Az IFS 6.1. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap 2019. szept. 25-26.
2019. nov. 20-21.
IFS 6.1. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára 1 nap 2019. december 12.

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap
(4x2)
egyéni igény szerint külön árajánlat

Belső auditor képző tanfolyam I. 1 nap 2019. szept. 23
2019. okt. 28.
Belső auditor képző tanfolyam II. 2 nap 2019. okt. 14-15.
2019. dec. 9-10.
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2019. október 8.
2019. nov. 7.
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Mikrobiológia alaptanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2019. szept. 3.

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2019. szept. 27.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2019. szept. 6.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2019. nov. 4.

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap 2019. szept. 30.

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2019. okt. 17-18.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2019. július 31.
2019. nov. 19.
2019. december 11.
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap vállalatoknak egyedi igény esetén

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap (Vevői igény esetén)

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap (Vevői igény esetén)

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap 2019. október 9.

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2019. nov. 26.

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2019. október 4.

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2019. október 7.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap 2019. nov. 29.

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam (A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2017)) 1 nap 2019. szept. 24.
2019. nov. 22.
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2019. nov. 6.

(ÚJ) A vállalat élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszer: a dolgozók átfogó képzése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

BRC / IoP.: Csomagolás és csomagolóanyagok globális szabvány 5. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2019. szept. 2.

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra 1 nap 2019. október 16.

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2019. szept. 20.
2019. október 30.

Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com