Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!


Tanfolyamokra jelentkezni a Jelentkezési lapok elektronikus elküldésével lehet - a jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző 5. munkanap.

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2019. nov. 18.
2019. december 2.
(ÚJ) Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2019. nov. 11.

(ÚJ) Környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata
(BRC 8 új eleme )
1 nap 2019. nov. 12.
2019. december 3.
(ÚJ) A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája ( A BRC 8 1.1 pontjának új eleme) 1 nap 2019. nov. 8.

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2019. dec. 9-11.
egyéni igény szerint külön árajánlat
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2019. nov. 27-28.

Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban? 1 nap 2019. október 21.

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2019. október 8.

BRC 8. szabványkövetelmények, változások a BRC 7-hez képest 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Az IFS 6.1. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap 2019. nov. 20-21.

IFS 6.1. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára 1 nap 2019. december 12.

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap
(4x2)
egyéni igény szerint külön árajánlat

Belső auditor képző tanfolyam I. 1 nap 2019. okt. 28.

Belső auditor képző tanfolyam II. 2 nap 2019. okt. 14-15.
2019. dec. 9-10.
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2019. nov. 7.
2019. dec. 13.
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Mikrobiológia alaptanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2019. szept. 3.

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2019. szept. 27.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2019. szept. 6.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2019. nov. 4.

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap 2019. szept. 30.

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2019. okt. 17-18.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2019. nov. 19.
2019. december 11.
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap vállalatoknak egyedi igény esetén

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap (Vevői igény esetén)

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap (Vevői igény esetén)

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap 2019. október 9.

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2019. október 4.

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2019. október 7.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap 2019. nov. 29.

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam (A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2017)) 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2019. nov. 6.

(ÚJ) A vállalat élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszer: a dolgozók átfogó képzése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2019. nov. 22.

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra 1 nap 2019. október 16.

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2019. október 22.


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com