Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!


Tanfolyamokra jelentkezni a Jelentkezési lapok elektronikus elküldésével lehet - a jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző 5. munkanap.

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2019. február 21.
2019. március 21.
2019. május 16.
(ÚJ) Környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata (BRC 8 új eleme) 1 nap 2019. április 11.
2019. május 9.
(ÚJ) A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája ( A BRC 8 1.1 pontjának új eleme) 1 nap 2019. február 27.
2019. március 27.
2019. május 22.
az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2019. január 14-15-16.
2019. április 3-4-5.
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2019. március 7-8.

Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban? 1 nap 2019. május 13.

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2019. április 15.

BRC 8. szabványkövetelmények, változások a BRC 7-hez képest 1 nap 2019. május 6.

Az IFS 6.1. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap 2019. április 25-26.

IFS 6.1. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára 1 nap 2019. május 20.

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Belső auditor képző tanfolyam I. 1 nap 2019. január 24.
2019. február 25.
Belső auditor képző tanfolyam II. 2 nap 2019. május 28-29.

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2019. június 3.

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2019. január 23.
2019. április 12.
Mikrobiológia alaptanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2019. május 7.

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap 2019. május 8.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2019. január 29.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2019. június 4.

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap 2019. június 6.

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2019. március 18-19.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap
v.
2 nap
2019. május 30.

Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap vállalatoknak egyedi igény esetén

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap (Vevői igény esetén)

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap (Vevői igény esetén)

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap 2019. február 15.
2019. április 16.
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2019. március 8.
2019. június 11.
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2019. április 10.
2019. június 12.
Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2019. február 6.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap 2019. február 14.

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam (A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2017)) 1 nap 2019. január 30.
2019. március 5.
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (Root cause analyses) 1 nap 2019. február 20.
2019. május 17.
BRC / IoP.: Csomagolás és csomagolóanyagok globális szabvány 5. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2019. május 21.
2019. június 13.
Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra 1 nap 2019. február 26.
2019. április 17.
Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2019. április 24.
2019. június 14.

Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com