Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!


Tanfolyamokra jelentkezni a Jelentkezési lapok elektronikus elküldésével lehet - a jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző 5. munkanap.

2020. évi meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap január 20.
március 19.
(ÚJ) Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap március 5.
április 16.
(ÚJ) Környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata
(BRC 8 új eleme )
1 nap február 17.
április 20.
június 4.
(ÚJ) A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája ( A BRC 8 1.1 pontjának új eleme) 1 nap június 9.

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
február 18-20.
május 26-28.
egyéni igény szerint külön árajánlat
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

HACCP rendszer alapelvei 2 nap március 3-4.
április 28-29.
május 20-21.
Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban? 1 nap április 22.

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap március 24.

BRC 8. szabványkövetelmények 1 nap február 13.
május 7.
Az IFS 6.1. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap január 15-16.
február 11-12.
IFS 6.1. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára 1 nap január 29.

Az IFS 7. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap május 12-13.

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap
(4x2)
egyéni igény szerint külön árajánlat

Belső auditor képző tanfolyam I. 1 nap március 10.
április 15.
május 19.
Belső auditor képző tanfolyam II. 2 nap február 5-6.

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap január 28.
április 27.
június 3.
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap március 12.
május 18.
Mikrobiológia alaptanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap január 23.

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)
1 nap március 18.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap január 21.
április 23.
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap január 22.
május 6.
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap március 26.

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap június 10-11.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap április 1.
május 5.
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap vállalatoknak egyedi igény esetén

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap május 25.

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap március 25.

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap március 17.

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap február 4.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam (A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2017)) 1 nap március 11.

A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap február 25.
április 7.
május 14.
(ÚJ) A vállalat élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszer: a dolgozók átfogó képzése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap április 6.

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra 1 nap április 30.

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap február 26.


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com