Élelmiszer-biztonsági rendszerek
Segítségnyújtás a beszállítói követelményrendszerek kialakításához és működtetéséhez
Szolgáltatásaink széles körét ajánljuk azoknak a cégeknek, akik fejleszteni kívánják beszállítóikkal való együttműködésüket a felhasznált anyagok és az általuk előállított termékek állandó minősége és biztonságossága érdekében. A beszállítói felülvizsgálatokat végző szakembereink közül többen regisztrált BRC, IFS, SQMS (McDonald’s beszállítói rendszer) auditorok a legtöbb élelmiszeripari ágazatban), köztük néhányan évtizedek óta végeznek auditokat a különböző vevői elvárások, szabványok alapján. Több nemzetközi nagyvállalatnak és számos KKV-nak nyújtottunk segítséget beszállítói rendszerük átvilágításában, a különböző követelmények értelmezésében, valamint reklamációk és vevői nem-megfelelőségek kivizsgálásában, kezelésében.
Szakembereink a legtöbb eddig elkészült magyar Jó Higiéniai Gyakorlati Útmutatók szerkesztői, szerzői, akik hosszú évek során szerzett ipari és technológiai tapasztalatokkal és jelentős szakmai ismeretekkel rendelkeznek a szabványok iparág szerinti értelmezésében, amely jelentősen befolyásolhatja az üzemekben a működtetés költségeit.
Szolgáltatásaink:
- Beszállítói élelmiszer-biztonsági és minőségbiztosítási követelményrendszerek kialakítása
- Élelmiszer-biztonsági és minőségbiztosítási beszállítói felülvizsgálatok képzett auditorokkal
- HACCP és minőségbiztosítási rendszer
- BRC szabványok (angol kiskereskedelmi láncok követelményei)
- IFS szabvány (német, francia, olasz kiskereskedelmi láncok követelményei)
- SQMS – McDonald’s beszállítói rendszerek tanúsítása
- ISO 22000:2005 és ISO 9001:2015(2018) szabványok szerinti minőségirányítási rendszerek
- Mezőgazdasági beszállítói rendszerek
További kapcsolódó szolgáltatások:
- Segítségnyújtás új termékek kifejlesztéséhez, új alapanyagok és lehetséges beszállítók felderítéséhez
- Minőségi előírások készítése és ellenőrzése (magyar előírások és az EU követelményei szerint)
- Jelölés helyességének ellenőrzése (angol, német, orosz, nyelven is)
- A piaci forgalomban lévő termékek és a felhasznált anyagok állandó minőségének folyamatos figyelése
- Érzékszervi és fogyasztói vizsgálatok
További információ:
Berczeli Attila | Tel: +36 1 433 1476 | E-mail: attila.berczeli@campdenbri.co.uk |
dr. Hegyi Adrienn | Tel: +36 1 433 1484 | E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk |