Campden BRI Magyarország: EIT Food Stratégiai Partnere
Campden BRI Magyarország a magyar élelmiszeripar egyik vezető kutatás-fejlesztési és innovációs szervezete, amely az EIT Food stratégiai partnereként kiemelkedő szerepet játszik az élelmiszeripar ökoszisztémában, e terület átalakításában és fejlesztésében
A Campden BRI Magyarország az EIT Food magyarországi képviseletét látja el, amely az EIT élelmiszer-szakterülettel foglalkozó tudományos és innovációs közössége. Az EIT Food Hub célja, hogy elősegítse az élelmiszeripar fenntartható és egészséges élelmiszereket előállító ágazattá történő átalakítását, amelyet a társadalom is megbízhatónak tart.
Küldetésünk
Célunk, hogy az EIT Food innovációs ökoszisztémájának erejét kihasználva kutatási és innovációs projekteket indítsunk, s így fejlesszünk és növeljünk az innovációs képességét az iparnak, a startupokat és vállalkozókat támogassuk, hogy új élelmiszer-innovációkat és üzleti megoldásokat hozzanak létre Európa-szerte
Szolgáltatásaink
Kutatás-fejlesztés és innováció (R+D+I): Élelmiszer-technológiai hatékonyság javítása, költségcsökkentés, termékfejlesztés, érzékszervi és fogyasztói kutatások, élelmiszerbiztonság és minőségmenedzsment.
Tanácsadás és konzultáció: Élelmiszeripari vállalkozások jogi szabályozásának támogatása, termékcímkék jogszerűségének ellenőrzése.
Képzések és tudásmegosztás: Szakmai továbbképzések és konzultációk szervezése az élelmiszeripar különböző területein.
Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese a világ legnagyobb és legdinamikusabb élelmiszer-innovációs közösségének!
További információ:
dr. Hegyi Adrienn, Campden BRI Magyarország
Tel: +(36) 1 433 14 84
E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk
Cser Judith, Campden BRI Magyarország
Tel: +(36) 1 433 14 77
E-mail: judith.cser@campdenbri.co.uk