Tanfolyamok

Tanfolyamaink ÉLELMEZÉSVEZETŐK részére

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A jelenlegi rendkívüli helyzetben a honlapunkon meghirdetett tanfolyamokat az adott időpontokban távoktatáson keresztül tartjuk meg, elegendő jelentkező esetén, ezért ezt kérjük vegyék figyelembe a jelentkezésnél. Emellett természetesen egyedi igények alapján személyes részvétellel is vállalunk tanfolyamokat, ezzel kapcsolatban továbbra is kereshetnek minket a megadott elérhetőségeken.


Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmüket, hogy a távoktatatás lehetőségét a helyzet normalizálódását követően is meg fogjuk tartani. Ezen felül további jelentős fejlesztések vannak folyamatban cégünknél, melyek célja, hogy további online és offline oktatási formákat tegyünk Önök számára elérhetővé, várhatóan a nyári hónapoktól kezdődően.


Ezért kérjük továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol a változásokról, újításokról tájékoztatni fogjuk Önöket.

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!


Tanfolyamokra jelentkezni a Jelentkezési lapok elektronikus elküldésével lehet - a jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző 5. munkanap.

2020. évi meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) HACCP rendszer éves felülvizsgálata Élelmezésvezetők részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

(ÚJ) Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

(ÚJ) Kezdő HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

(ÚJ) Haladó HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 2 napos egyéni igény szerint külön árajánlat

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 napos egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com