Kiadványok: GHP útmutatók
1. | Útmutató a ÉLELMISZER ÉS ITALADAGOLÓ AUTOMATÁK MŰKÖDTETÉSÉNEK ÉS AZ ITALCSAPOLÁSNAK a jó higiéniai gyakorlatához - (Aktualizálva:2013.február) | [GHP-89/1] |
2. | Útmutató a SERTÉS- ÉS MARHAVÁGÁS, BONTÁS, DARABOLÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-11] |
3. | Útmutató a BAROMFI ÉS NYÚLFÉLÉK VÁGÁSÁNAK ÉS DARABOLÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2008.november) | [GHP-12] |
4. | Útmutató a HÚSKÉSZÍTMÉNYEK GYÁRTÁSA jó higiéniai gyakorlatához - (Aktualizálva 2019.június) |
[GHP-13] |
5. | Útmutató a HALFELDOLGOZÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-20] |
6. | Útmutató a GYORSFAGYASZTOTT TERMÉKEK jó higiéniai gyakorlatához (Aktualizálva 2016.december) |
[GHP-33/1] |
7. | Útmutató a KONZERVIPAR jó higiéniai gyakorlatához (Aktualizálva 2016.december) |
[GHP-33/2] |
8. | Útmutató a SAVANYÍTOTT TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-33/3] |
9. | Útmutató a NÖVÉNYOLAJ GYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-42] |
10. | Útmutató a TEJ ÉS TEJTERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához (Aktualizálva 2019.június) |
[GHP-51] |
11. | Útmutató a JÉGKRÉMGYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-52] |
12. | Útmutató a MALOMIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-61] |
13. | Útmutató a SÜTŐIPAR jó higiéniai gyakorlatához (Aktualizálva 2019. június) |
[GHP-81] |
14. | Útmutató a CUKORIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-83] |
15. | Útmutató az ÉDESIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-84] |
16. | Útmutató a SZÁRAZTÉSZTA ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-85] |
17. | Útmutató a TOJÁSTERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁRA, TOJÁS CSOMAGOLÁSÁRA VONATKOZÓ jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-89/1] |
18. | Útmutató a HŰTÖTT ÉLELMISZEREK, HIDEGKONYHAI KÉSZÍTMÉNYEK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-85/1] |
19. | Útmutató a SZESZESITAL GYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-91] |
20. | Útmutató a SÖRIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-96] |
21. | Útmutató az ALKOHOLMENTES ITALOK GYÁRTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-98/1] |
22. | Útmutató a SZIKVÍZ-, SZÓDAGYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-98/2] |
23. | Útmutató a VADFELDOLGOZÁS jó higiéniai gyakorlatához | [hamarosan..] |