Campden BRI logo

Szolgáltatások

Kiadványok: GHP útmutatók


 
1. Útmutató a ÉLELMISZER ÉS ITALADAGOLÓ AUTOMATÁK MŰKÖDTETÉSÉNEK ÉS AZ ITALCSAPOLÁSNAK a jó higiéniai gyakorlatához - (Aktualizálva:2013.február) [GHP-89/1]
 
2. Útmutató a SERTÉS- ÉS MARHAVÁGÁS, BONTÁS, DARABOLÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) [GHP-11]
 
3. Útmutató a BAROMFI ÉS NYÚLFÉLÉK VÁGÁSÁNAK ÉS DARABOLÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2008.november) [GHP-12]
 
4. Útmutató a HÚSKÉSZÍTMÉNYEK GYÁRTÁSA jó higiéniai gyakorlatához -
(Aktualizálva 2019.június)
[GHP-13]
 
5. Útmutató a HALFELDOLGOZÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) [GHP-20]
 
6. Útmutató a GYORSFAGYASZTOTT TERMÉKEK jó higiéniai gyakorlatához
(Aktualizálva 2016.december)
[GHP-33/1]
 
7. Útmutató a KONZERVIPAR jó higiéniai gyakorlatához
(Aktualizálva 2016.december)
[GHP-33/2]
 
8. Útmutató a SAVANYÍTOTT TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) [GHP-33/3]
 
9. Útmutató a NÖVÉNYOLAJ GYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) [GHP-42]
 
10. Útmutató a TEJ ÉS TEJTERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához
(Aktualizálva 2019.június)
[GHP-51]
 
11. Útmutató a JÉGKRÉMGYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) [GHP-52]
 
12. Útmutató a MALOMIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) [GHP-61]
 
13. Útmutató a SÜTŐIPAR jó higiéniai gyakorlatához
(Aktualizálva 2019. június)
[GHP-81]
 
14. Útmutató a CUKORIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) [GHP-83]
 
15. Útmutató az ÉDESIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) [GHP-84]
 
16. Útmutató a SZÁRAZTÉSZTA ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) [GHP-85]
 
17. Útmutató a TOJÁSTERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁRA, TOJÁS CSOMAGOLÁSÁRA VONATKOZÓ jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) [GHP-89/1]
 
18. Útmutató a HŰTÖTT ÉLELMISZEREK, HIDEGKONYHAI KÉSZÍTMÉNYEK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) [GHP-85/1]
 
19. Útmutató a SZESZESITAL GYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) [GHP-91]
 
20. Útmutató a SÖRIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) [GHP-96]
 
21. Útmutató az ALKOHOLMENTES ITALOK GYÁRTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) [GHP-98/1]
 
22. Útmutató a SZIKVÍZ-, SZÓDAGYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) [GHP-98/2]
 
23. Útmutató a VADFELDOLGOZÁS jó higiéniai gyakorlatához [hamarosan..]