Kiadványok: GHP útmutatók
| 1. | Útmutató a ÉLELMISZER ÉS ITALADAGOLÓ AUTOMATÁK MŰKÖDTETÉSÉNEK ÉS AZ ITALCSAPOLÁSNAK a jó higiéniai gyakorlatához - (Aktualizálva:2013.február) | [GHP-89/1] | 
| 2. | Útmutató a SERTÉS- ÉS MARHAVÁGÁS, BONTÁS, DARABOLÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-11] | 
| 3. | Útmutató a BAROMFI ÉS NYÚLFÉLÉK VÁGÁSÁNAK ÉS DARABOLÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2008.november) | [GHP-12] | 
| 4. | Útmutató a HÚSKÉSZÍTMÉNYEK GYÁRTÁSA jó higiéniai gyakorlatához -  (Aktualizálva 2019.június)  | 
                [GHP-13] | 
| 5. | Útmutató a HALFELDOLGOZÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-20] | 
| 6. | Útmutató a GYORSFAGYASZTOTT TERMÉKEK jó higiéniai gyakorlatához  (Aktualizálva 2016.december)  | 
                [GHP-33/1] | 
| 7. | Útmutató a KONZERVIPAR jó higiéniai gyakorlatához   (Aktualizálva 2016.december)  | 
                [GHP-33/2] | 
| 8. | Útmutató a SAVANYÍTOTT TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-33/3] | 
| 9. | Útmutató a NÖVÉNYOLAJ GYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.április) | [GHP-42] | 
| 10. | Útmutató a TEJ ÉS TEJTERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához  (Aktualizálva 2019.június)  | 
                [GHP-51] | 
| 11. | Útmutató a JÉGKRÉMGYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-52] | 
| 12. | Útmutató a MALOMIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-61] | 
| 13. | Útmutató a SÜTŐIPAR jó higiéniai gyakorlatához  (Aktualizálva 2019. június)  | 
                [GHP-81] | 
| 14. | Útmutató a CUKORIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-83] | 
| 15. | Útmutató az ÉDESIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-84] | 
| 16. | Útmutató a SZÁRAZTÉSZTA ELŐÁLLÍTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-85] | 
| 17. | Útmutató a TOJÁSTERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁRA, TOJÁS CSOMAGOLÁSÁRA VONATKOZÓ jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-89/1] | 
| 18. | Útmutató a HŰTÖTT ÉLELMISZEREK, HIDEGKONYHAI KÉSZÍTMÉNYEK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-85/1] | 
| 19. | Útmutató a SZESZESITAL GYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-91] | 
| 20. | Útmutató a SÖRIPAR jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-96] | 
| 21. | Útmutató az ALKOHOLMENTES ITALOK GYÁRTÁSÁNAK jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.február) | [GHP-98/1] | 
| 22. | Útmutató a SZIKVÍZ-, SZÓDAGYÁRTÁS jó higiéniai gyakorlatához - (Megjelent:2009.november) | [GHP-98/2] | 
| 23. | Útmutató a VADFELDOLGOZÁS jó higiéniai gyakorlatához | [hamarosan..] | 
