Szolgáltatások

Listeria audit rendszer


A Listeria monocytogenes a környezetben, széles körben előforduló, számos környezeti tényezővel (hőmérséklet, pH) szemben ellenálló patogén, amely számos élelmiszercsoport szennyeződését képes okozni nem megfelelő szabályozási módszerek megléte esetén. Az érintett élelmiszerek között lehetnek:



A vállalatoknak a szennyeződés megelőzésére kell törekednie, melyben a Campden BRI Magyarország szakértői segítséget tud nyújtani partnereinek.


A Listeria audit rendszer a HACCP és a Listeria Megelőzési Rendszer követelményeit követi és mind az üzemi környezet felülvizsgálatát, mind a dokumentáció áttekintését magában foglalja.


Az audit megállapításairól a vállalat egy részletes jelentést kap.


A Listeria Megelőzési Rendszer kidolgozásához kapcsolódó szolgáltatásaink.


Letölthető dokumentumok:




További információ:

dr. Sebők András, cégvezető Tel: +36 1 433 1470 E-mail: a.sebok@campdenkht.com
Berczeli Attila, cégvezető helyettes Tel: +36 1 433 1476 E-mail: a.berczeli@campdenkht.com
Kertész Zsófia, fejlesztőmérnök Tel: +36 1 433 1486 E-mail: z.kertesz@campdenkht.com