EIT Food Solutions: Reuse2Recreate Food
3-6 fős egyetemi diákcsapatok számára kiírt verseny és mentorprogram.
A 2022-es kihívás:
Sütőipari és/vagy gyümölcsfeldolgozási melléktermékek felhasználásával új termékkoncepciók és azok üzleti tervének kidolgozása.
A csapatok 2022 márciusa és novembere között dolgozhatnak az ötleteiken.
A Campden BRI Magyarország mentorként és ipari partnerként segíti a versenyben lévő csapatokat.
A végső termékkoncepciókat és üzleti terveket egy nemzetközi zsűri értékeli majd 2022 novemberében.
Ha zsűri van, akkor díj is van! A díjak értékét később jelentjük be.
Miért érdemes csatlakozni?
Remek alkalom a kapcsolatépítésre.
Tovább erősíthetitek tudásotokat a termékfejlesztés területén.
Folyamatos mentorálás a programban résztvevő ipari partnerek által.
A program után az EIT Food Hub-n keresztül további támogatásokra lehet pályázni az ötletet piaci bevezetésére.
A program hivatalos nyelve az angol. A verseny online kerül megrendezésre.
Ösztönzésképpen!
2021-ban első és második helyen végzett a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar két csapata az EIT Food Solutions DIG-IT 7 hónapos programjában.
A DIG-IT célja volt, hogy a csapatok egy valós élelmiszeripari problémát oldjanak meg a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel.
A 2021-es sikerekről: https://u-szeged.hu/sztehirek/2021-december/kettos-nemzetkozi-siker
Kapcsolódó szolgáltatásaink
További információért: