Aktuális
Aktuális
Hírek
Események
Élelmiszerjogi rendezvények
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Tagdíj rendszer
Élelmiszer-biztonság
»Élelmiszer-biztonsági rendszerek
»HACCP, TACCP élelmiszer-védelem
»Jó higiéniai gyakorlat
»Amerikai piacra történő szállítás
»Élelmiszer-biztonsági validálás
»AOECS gluténmentes audit
Szakmai problémák megoldása
»Mikrobiológiai problémák
»Listeria Megelőzési Rendszer
»Listeria audit
»Termék minőségi probléma megoldása
»Technológiai problémamegoldás
»Idegenanyag szennyeződés feltárása
Hatékonyság, költségcsökkentés
»Veszteségforrások elemzése
»Élelmiszerlánc menedzsment
»A tevékenységek optimalizálása
»Fenntarthatóság
»Modernizáció
Termékminőség és innováció
»Fogyasztói vizsgálatok
»Érzékszervi vizsgálatok
»Táplálkozás és egészség
»Minőség-megőrzési idő
»Termékfejlesztés
Élelmiszerjog
»Élelmiszer jogi információ
»Jelölés ellenőrzés
»Tápérték számítás
»Szakvélemény,reklamáció kivizsgálás
Tanfolyamok
Tanfolyamok
Összes tanfolyamunk
»Élelmiszerbiztonság
»Mikrobiológia
»Szabványok
»Termékminőség és innováció
ȃlelmiszerjog
»Technológia és hatékonyság
»Élelmezésvezetőknek
Rólunk mondták
Európai hálózatok
Projekt kidolgozás
EIT FOOD PLATFORM
» Az EIT FOOD HUB szerepe
» AZ EIT FOOD HUB tevékenysége
EIT FOOD PARTNERSÉG
NKFIH-EIT-KIC TÁMOGATÁS
Élelmiszer Technológiai Platform
K+F projektek
K+F projektek
SMAF – Smart Agriculture Farming
EIT Food Solutions Program 2023
EU4Advice
PROSEED
PREDIABOLE
ENOUGH
IVSILA
FutureEUAqua
Consumer Engagement Labs
EIT Digital Pro. School tanfolyam
Lezárult pályazatok
Tudástár
Tudástár
Technológiai transzfer
GHP útmutatók
GMP
HACCP
Tápértékjelölés, adatbázisok
Rólunk
Rólunk
Elérhetőségünk
Munkatársaink
Kapcsolatrendszerünk
Média
Gender Equality Plan
Álláslehetőségek
in English
English content
»
Kezdőlap
»
Tudástár
Kiadványok
Kiadványok: HACCP
HACCP egyszerűen
dr. Sebők András, Baár Csaba
Ára: 3900 Ft