Campden BRI logo

Szolgáltatások

HACCP, TACCP, élelmiszer-védelem


Az élelmiszer-biztonsági rendszerek alapja a telephelyre és a gyártósorra kidolgozott, működtetett és rendszeresen felülvizsgált, egyedi HACCP tanulmány.



Magyarországon a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. a legrégebbi és legszélesebb ipari partnerkörrel rendelkező tanácsadó és felkészítő élelmiszer-biztonsági szakértő. Évtizedek óta működünk együtt a magyar és külföldi élelmiszer-ipari üzemekkel és vállalkozásokkal a HACCP és élelmiszer-biztonság területén. Szakembereink ismerik a gyakorlati élet problémáit és specifikus megoldást nyújtanak az újonnan azonosított veszélyekre, gyorsan változó követelményekre. Magyarországon egyedülálló módon széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a HACCP üzem szintű felülvizsgálatában, bővítésében és a problémás esetek kezelésében.


Élelmiszervédelemmel kapcsolatos szolgáltatásunk nemzetközi kereskedelmi szabványok (IFS, BRC) követelményeinek megfelelő élelmiszervédelmi oktatás és szaktanácsadás, ahol a Campden BRI fenyegetettség-értékelési megközelítését alkalmazzuk. Közel húszéves üzemi és nemzetközi tapasztalatunkkal segítjük Partnereinket a TACCP élelmiszer-védelmi, fenyegetettség kockázaton alapuló rendszer kidolgozásában.




További információ:

Berczeli Attila, cégvezető helyettes Tel: +36 1 433 1476 E-mail: a.berczeli@campdenkht.com
Szentgyörgyi Ákos: fejlesztőmérnök Tel: +36 1 433 1481 E-mail: a.szentgyorgyi@campdenkht.com