HACCP, TACCP, élelmiszer-védelem
Az élelmiszer-biztonsági rendszerek alapja a telephelyre és a gyártósorra kidolgozott, működtetett és rendszeresen felülvizsgált, egyedi HACCP tanulmány.
Magyarországon a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. a legrégebbi és legszélesebb ipari partnerkörrel rendelkező tanácsadó és felkészítő élelmiszer-biztonsági szakértő. Évtizedek óta működünk együtt a magyar és külföldi élelmiszer-ipari üzemekkel és vállalkozásokkal a HACCP és élelmiszer-biztonság területén. Szakembereink ismerik a gyakorlati élet problémáit és specifikus megoldást nyújtanak az újonnan azonosított veszélyekre, gyorsan változó követelményekre. Magyarországon egyedülálló módon széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a HACCP üzem szintű felülvizsgálatában, bővítésében és a problémás esetek kezelésében.
Élelmiszervédelemmel kapcsolatos szolgáltatásunk nemzetközi kereskedelmi szabványok (IFS, BRC) követelményeinek megfelelő élelmiszervédelmi oktatás és szaktanácsadás, ahol a Campden BRI fenyegetettség-értékelési megközelítését alkalmazzuk. Közel húszéves üzemi és nemzetközi tapasztalatunkkal segítjük Partnereinket a TACCP élelmiszer-védelmi, fenyegetettség kockázaton alapuló rendszer kidolgozásában.
Alapszinttől a haladóig: 1, 2 és 5-napos oktatással, képzéssel járulunk hozzá a helyi kompetencia biztosításához – kihelyezett tanfolyamon is.
Magasabb szintre emeljük a kritikus élelmiszerbiztonsági lépések érvényesítésének és élelmiszer-védelmi, telephelyi kockázatok ellenőrzésének szintjét.
Rendszere bizonyosan megfelel a követelményeknek és ellenőrzéskor sem érik meglepetések, ha azt a Campden BRI szakértő segítségével állítja össze.
További információ:
Berczeli Attila | Tel: +36 1 433 1476 | E-mail: a.berczeli@campdenkht.com |
Szentgyörgyi Ákos | Tel: +36 1 433 1481 | E-mail: a.szentgyorgyi@campdenkht.com |