Veszteségforrások elemzése
„Kevésből lesz a sok – Veszteségcsökkentő technikák élelmiszeripar-specifikus alkalmazásai”
A hatékonyság növelésének és a költségcsökkentési lehetőségek feltárásának legfontosabb lépései a nem értékteremtő folyamatok, vagyis a veszteségek azonosítása, a veszteségforrások elemzése majd a veszteségek kiküszöbölése, megoldási javaslatok kidolgozása.
Mit kínálunk Önnek?
A Campden BRI több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a veszteségek meghatározásában. Ezen tapasztalata, illetve az élelmiszeripari technológiák és az iparági gyakorlatok széles körű ismerete alapján az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk élelmiszeripari üzemek számára, egyedi igényre szabottan, szem előtt tartva, hogy a termék minősége ne romoljon:
Üzemek átvilágítása, költségcsökkentési auditok
Segítségnyújtás a veszteségek azonosításában, amelyhez az Intézetünk által módszeresen kidolgozott elemzési módszert alkalmazzuk
Részvétel, segítségnyújtás mérési, adatgyűjtési célfeladatok végrehajtásában
Adatgyűjtési, elemzési feladatok vezeték nélküli érzékelő rendszerek alkalmazásával
Képzések (különböző technikák élelmiszeripari alkalmazásának bemutatása)
Más iparágak (pl.: autóipar, IT) által hatékonyan alkalmazott módszerek adaptálása
Innovációs pályázati és egyéb lehetőségek
További információ a szolgáltatással kapcsolatban:
Berczeli Attila | Tel: +36 1 433 1476 | E-mail: a.berczeli@campdenkht.com |