Campden BRI logo
K+F, palyazatok

EIT HUB 2019 TEVÉKENYSÉGEI AZ ÉLELMISZERIPAR RÉSZÉRE


EIT

CHAMPP: CONTEMPORARY CHALLENGES AND ISSUES OF THE POULTRY PRODUCTION SECTOR


A baromfitenyésztési ágazat aktuális kérdéseivel és kihívásaival foglalkozó konferencia. A konferencián a baromfiágazat és a Belfasti Egyetem szakértői tartanak előadásokat az állattenyésztéssel és állatjóléttel kapcsolatosan. A konferencia célja, hogy a szakértők és az ágazat szereplői együtt azonosítsák a baromfiágazat jelenlegi kihívásait és megoldásait.

A konferencia időpontja: 2019. október 28 hétfő, 10:00-15:00

Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. A regisztráció módjáról hamarosan részletes információt küldünk.

További információ: https://campdenbri.hu/hirek/hirek.php#baromfitenyesztes


EIT FOOD RIS SOLUTIONS


Az EIT Food RIS Solutions egy új program ambiciózus hallgatók számára, akik részt kívánnak venni a partnerek által azonosított ipari problémák megoldásában. A kiválasztott csapatok 3 hónap alatt mentorok segítségével az ipar szempontjából releváns megoldásokat dolgoznak ki. A mentori időszak után a legjobb hallgatói csapatok esélyt kapnak arra, hogy meghívást kapjanak a Lengyelországban és Olaszországban szervezett Foodhatons-ra.


További információ: https://campdenbri.hu/hirek/hirek.php#ris0715


RIS FELLOWSHIPS


30, RIS-országokból származó, különböző oktatási háttérrel rendelkező hallgató és diplomás fedezheti fel az élelmiszeriparban rejlő munkalehetőségeket, egyedi, professzionális, fizetett három hónapos szakmai gyakorlat során a RIS ösztöndíj keretében.


További információ: https://campdenbri.hu/hirek/hirek.php#eitris


RISINGFOODSTARS


A RisingFoodStars egyesület a kiemelkedő fiatal vállalkozások számára hozzáférést biztosít a tudáshoz, a hálózatokhoz és lehetőséget biztosít arra, hogy aktívan részt vegyenek az EIT Food tevékenységeiben. Mindez lehetőséget ad arra, hogy egy magasabb szintre emeljék a vállalkozás nemzetközi versenyképességét.


További információ: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6568080766453055488


INNOVATION PRIZES


Az Innovation Prizes Európa egyik legnagyobb fiatal és korai szakaszban lévő (start-up) vállalkozásokat érintő versenye az élelmiszeriparban. A verseny nyertesei komoly pénzjutalomban részesülnek, hogy új termékek és szolgáltatások fejlesztésével elősegítség Európa élelmiszer rendszerének a fejlesztését, egészségesebbé, fenntarthatóbbá és megbízhatóbbá tételét. A pénzjutalmon kívül elérhetővé fog válni a nyertesek számára számos magas színvonalú képzés és az EIT szakértői közössége.


További információ: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6550369046599094272


EIT FOOD SEEDBED


A jövő innovatív vállalkozóit segítő program. A program segítséget nyújt az innovatív ötletekkel rendelkező vállalkozások számára, hogy fel tudják mérni a termékük iránti piaci keresletet. A program több helyszínen (Spanyolország, Észak-Írország, Lengyelország) zajlik és 4 napos képzés keretében nyújt segítséget 20 csapatnak 4 hónapon keresztül. A program végén a csapatok bemutathatják az iparág szereplőinek a terveiket.


A programhoz javasolt innovatív témák: • Az élelmiszer rendszer javítása az emberek egészségének szempontjából • Az élelmiszer rendszer javítása a környezet szempontjából • Az élelmiszer rendszer megbízhatóbbá és átláthatóbbá tétele

További információ: https://campdenbri.hu/hirek/hirek.php#EITSEEDBED


SUMMER SCHOOL ON NEW PRODUCT DEVELOPMENT FOR THE FOOD INDUSTRY – Nyári Egyetem: Termékfejlesztés az élelmiszeriparban


A program célja, hogy a különböző háttérrel rendelkező résztvevők az új termékek kifejlesztéséhez kapcsolódó módszerekről és technikákról új ismeretekkel gazdagodjanak. A 8 napos képzés keretében a témát elméleti és gyakorlati példákon keresztül ismertetik az előadók.


További információ: https://campdenbri.hu/hirek/hirek.php#summer


EIT FOOD VENTURING SCHOOL


Fiatal szakemberek számára nyújt lehetőséget az innovatív ötleteik megvalósításához.

Az angol nyelvű 7 napos képzés során szakavatott oktatók segítségével a résztvevők a következő témákban kapnak betekintést: innováció az élelmiszeriparban, humán táplálkozási ismeretek, élelmiszer és digitalizáció, üzleti modellek.


További információ: https://campdenbri.hu/hirek/hirek.php#Venturing


EIT FOOD GOVERNMENT EXECUTIVE ACADEMY


Közigazgatásban dolgozó, innovációval és kutatással foglalkozó szakemberek számára

Az EIT Food egy hetes, angol nyelvű képzési programot hirdet a központi és regionális közigazgatásban dolgozó szakemberek számára, akik a RIS+ - Research & Innovation Smart Specialisation Strategies kidolgozásában, működtetésében és/vagy monitoringjában vesznek részt.


További információ: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6541951205738852352


EIT AWARENESS DAY


A konferencia témája: Innovatív megközelítések a fogyasztói tudományban: gyakorlati alkalmazások az élelmiszer- és italágazatban. A rendezvényen a Campden BRI csoport szakértői és a Varsói egyetem szakértői tartanak előadásokat az új innovatív megközelítésekről a fogyasztói tudományban.


A konferencia időpontja: 2019. szeptember 11. szerda, 10:00-15:00


Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.)


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceajBDpQMwfOgcJs-2xtPl77Yyi5bKk_KeOovbSCDXB5EecA/viewform


További információ: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6567340377001467904

További információ:

dr. Hegyi Adrienn, Campden BRI Magyarország

Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 1096 Budapest, Haller u.2.
Tel: +(36) 1 433 14 84
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com

Szegedyné Fricz Ágnes, Campden BRI Magyarország

Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 1096 Budapest, Haller u.2.
Tel: +(36) 1 433 14 78
E-mail: a.fricz@campdenkht.com