Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamaink élelmiszerbiztonság témában

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


Ezen kívül a telephelyünkön személyes részvétellel folyó tanfolyamok mellett az oktató által élő online felületen keresztül tartott oktatásra is hirdetünk meg alkalmakat a legtöbb tanfolyam esetében. Ezek tervezett dátumait a lenti listában láthatja. A dátumok mellett fel vannak tüntetve, mely alkalmak esetében tervezzük online formában megtartani az adott tanfolyamot.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


2020. évi meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2020.10.21.
2020.11.19.
A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2020.10.20.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2020.10.12.
2020.11.18. - online
Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2020.10.07.-10.09.
2020.12.02.-12.04.
Az élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszer fenntartásának jó gyakorlata rendkívüli helyzetek esetén a COVID-19 járvány példáján bemutatva 4 óra 2020.09.14. - online

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2020.09.10.
2020.10.13.
2020.11.03. -online
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2020.09.23.-09.24.

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2020.10.19.
2020.11.23. - online
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2020.09.29.
2020.10.29.
2020.11.17. - online
HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2020.10.07.-10.08.
2020.11.11.-11.12.
2020.12.08.-12.09. - online
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap 2020.09.04.
2020.10.28.
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap 2020.11.25.-11.26.


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com