Tanfolyamok

HACCP rendszer alapelvei


A hatályos jogszabályok alapján élelmiszeripari vállalkozók HACCP elvein alapuló élelmiszer-biztonsági programokat kell, hogy kialakítsanak és működtessenek.
A Magyarországon legrégebben elérhető, gyakorlat centrikus HACCP alap-tanfolyamot azon vállalkozások részére ajánljuk, akik régi és/vagy új munkatársaiknak biztosítani szeretnék a HACCP rendszerükhöz nélkülözhetetlen tudást és készségeket.
A tanfolyam résztvevői megismerkednek a veszélyelemzés gyakorlati megközelítésével és a HACCP alapelvek alkalmazásával.

Tanfolyam tematikája:

  • Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP): a módszer létrehozásának háttere, elvei és előnyei
  • A HACCP alapelvei
  • Az előfeltételi programok szerepe az élelmiszerbiztonság szabályozásában
  • Az élelmiszerbiztonsági veszélyek (kémiai, fizikai, biológiai) azonosítása
  • A szabályozó módszerek kiválasztása
  • A kritikus szabályozási pontok (CCP-k) azonosítása, felügyelő módszerek, helyesbítő tevékenységek meghatározása
  • Esettanulmányok
  • Fakultatív írásbeli vizsga a tanfolyam végén

  • A tanfolyamot korábban a RIPHH (Angol Királyi Közegészségügyi és Higiéniai Intézet) jóváhagyta és regisztrálta.

Időtartama: 2 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 75.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: 15.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Bővebb felvilágosítást ad

Berczeli Attila
Tel: +36 1 433 1470
E-mail: a.berczeli@campdenkht.com

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com