HACCP rendszer alapelvei
A hatályos jogszabályok alapján élelmiszeripari vállalkozók HACCP elvein alapuló élelmiszer-biztonsági programokat kell, hogy kialakítsanak és működtessenek.
A Magyarországon legrégebben elérhető, gyakorlat centrikus HACCP alap-tanfolyamot azon vállalkozások részére ajánljuk, akik régi és/vagy új munkatársaiknak biztosítani szeretnék a HACCP rendszerükhöz nélkülözhetetlen tudást és készségeket.
A tanfolyam résztvevői megismerkednek a veszélyelemzés gyakorlati megközelítésével és a HACCP alapelvek alkalmazásával.
Tanfolyam tematikája:
- Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP): a módszer létrehozásának háttere, elvei és előnyei
- A HACCP alapelvei
- Az előfeltételi programok szerepe az élelmiszerbiztonság szabályozásában
- Az élelmiszerbiztonsági veszélyek (kémiai, fizikai, biológiai) azonosítása
- A szabályozó módszerek kiválasztása
- A kritikus szabályozási pontok (CCP-k) azonosítása, felügyelő módszerek, helyesbítő tevékenységek meghatározása
- Esettanulmányok
- Fakultatív írásbeli vizsga a tanfolyam végén
A tanfolyamot korábban a RIPHH (Angol Királyi Közegészségügyi és Higiéniai Intézet) jóváhagyta és regisztrálta.
Időtartama: 2 nap
Időpontok:
- 2025.02.19-20
- 2025.05.07-08
Részvételi díj: 128.000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk