Hírek
Hírek
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Tagdíj rendszer
Élelmiszer-biztonság
» Élelmiszer-biztonsági rendszerek
» HACCP, TACCP élelmiszer-védelem
» Jó higiéniai gyakorlat
» Amerikai piacra történő szállítás
» Élelmiszer-biztonsági validálás
Szakmai problémák megoldása
» Mikrobiológiai problémák
» Listeria management
» Termék minőségi probléma megoldása
» Technológiai problémamegoldás
» Idegenanyag szennyeződés feltárása
Hatékonyság, költségcsökkentés
» Veszteségforrások elemzése
» Élelmiszerlánc menedzsment
» A tevékenységek optimalizálása
» Fenntarthatóság
Termékminőség és innováció
» Fogyasztói vizsgálatok
» Érzékszervi vizsgálatok
» Táplálkozás és egészség
» Minőség-megőrzési idő
» Termékfejlesztés
Élelmiszerjog
» Élelmiszer jogi információ
» Jelölés ellenőrzés
» Tápérték számítás
» Szakvélemény, reklamáció kivizsgálás
Tanfolyamok
Tanfolyamok
Élelmiszeriparban dolgozóknak
Élelmezésvezetőknek
Rólunk mondták
Projekt kidolgozás
Projekt kidolgozás
EIT FOOD PLATFORM
» Az EIT FOOD HUB szerepe
» AZ EIT FOOD HUB TEVÉKENYSÉGE
Élelmiszer Technológiai Platform
K+F projektek
K+F projektek
EFFAT
GLOPACK
FutureEUAqua
SMARTCHAIN
Connsensys
S3FOOD
SweetVeg
SKIN
SEAFOODTOMORROW
NoAW
Lezárult pályazatok
Tudástár
Tudástár
Technológiai transzfer
GHP útmutatók
GMP
HACCP
Tápértékjelölés, adatbázisok
Rólunk
Rólunk
Elérhetőségünk
Ajánlatkérés
Munkatársaink
Kapcsolatrendszerünk
Média
»
Kezdőlap
»
Céginformáció
Képek, videók
Média, Képek, Videók
Előkészítő helység élelmiszerminták érzékszervi vizsgálatára
Előkészítő helység élelmiszerminták érzékszervi vizsgálatára
Érzékszervi labor
Érzékszervi labor
Nagyfelbontású video lejátszása