HACCP tanfolyam HALADÓ- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)
A HACCP alapelveinek változatlansága ellenére az utóbbi két évtizedben a már kialakított rendszereknél visszatérő hibák, illetve hiányosságok figyelhetők meg, melyek jelentős része a verifikáláshoz (igazolás) kapcsolható.
A kétnapos gyakorlat orientált tanfolyamra a vállalatok azon munkatársainak jelentkezését várjuk, akik alapos HACCP ismeretekkel rendelkeznek, de szeretnék elmélyíteni a tudásukat az élelmiszer-biztonsági rendszer verifikálásáról.
A tanfolyamra elsősorban olyan munkacsoport vezetőknek, a felső vezetés tagjainak és a HACCP rendszerek felülvizsgálatát végzőknek jelentkezését várjuk, akik élelmiszeripari irányítási rendszereket gyakorlatban működtetnek, HACCP alapképzéssel rendelkeznek.
A kétnapos tanfolyamon esettanulmányok feladatainak megoldása kapcsán a gyakorlati ismeretek átadására törekszünk: példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan kell a rendszer működtetésébe bevonni a dolgozókat, és milyen ellenőrzések, nyilvántartások szükségesek a hatékony működtetéshez és annak bizonyításához, elfogadtatásához. Ismertetésre kerül a HACCP rendszerek belső auditálása, valamint egyéb, az élelmiszer-biztonsági rendszer hatékony működését verifikáló módszer.
Tanfolyam tematikája:
- A HACCP alapelveinek és megvalósításának rövid áttekintése
- A hatékony alkalmazásba vétel gyakorlati lépései
- A rendszerek verifikálásának (igazolás) technikái
- Esettanulmányok, gyakorlatok (HACCP előfeltételi programok, termékleírás és folyamatábra készítése, élelmiszerbiztonsági veszélyek, veszélyek és lehetséges okok azonosítása, szabályzó módszerek kiválasztása, kritikus szabályozási pontok meghatározása, igazoló módszerek, HACCP belső audit)
Időtartama: 2 nap
Időpontok:
- 2025.05.21-22
Részvételi díj: 128.000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk