HACCP rendszerek nem team tagoknak
A már kialakított HACCP rendszerek hatékonyságához elengedhetetlen az olyan munkatársak közreműködése, akik bár nem tagjai a HACCP munkacsoportnak, de a termeléshez kapcsolódó napi munkájukkal hozzájárulnak a rendszer megfelelő működéséhez.
A gyakorlatban szükség van az ilyen munkatársak képzésére is, hogy a vállalat által előállított termékek élelmiszer-biztonságának garantálása érdekében értsék és helyesen hajtsák végre a vonatkozó feladataikat.
Az egynapos tanfolyam azon vállalatokat, vállalkozásokat célozza, akik úgy látják, hogy a HACCP munkacsoportban nem szereplő, a csoport munkájában közvetlenül nem résztvevő kollégáik számára is hasznos az ilyen egynapos képzés. A tanfolyam azok számára is javasolt, akik csupán fel szeretnék frissíteni a meglévő ismereteiket, hogy a külső és a harmadik fél által végzett auditorok számára bemutatható legyen az ismeretek fenntartása.
Tanfolyam tematikája:
- A HACCP alapelveinek és megvalósításának rövid áttekintése
- A Jó Gyártási Gyakorlat (GHP) szerepe az élelmiszer-biztonsági veszélyek megelőzésében: a különböző területek és tevékenységek (takarítás és fertőtlenítés; megelőző karbantartás, állati kártevők elleni védekezés, idegen anyag szennyezés megelőzése, idegen anyag detektálás módszerei, allergén keresztszennyezés elleni védekezés, hőkezelés) szerepe a hatékony HACCP rendszerben
- Rövid gyakorlatok
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Részvételi díj: egyéni árajánlat
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk