Tanfolyamok

Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban?


A HACCP alapelveinek változatlansága ellenére az utóbbi két évtizedben a már kialakított rendszereknél visszatérő hibák illetve hiányosságok figyelhetők meg.
A tanfolyam azon vállalatokat, vállalkozásokat célozza, akik rendelkeznek HACCP rendszerrel, de nehézségeik vannak a működtetéssel kapcsolatban. Az egynapos tanfolyam keretében a HACCP alapokkal már rendelkező résztvevők ismereteket szerezhetnek arról, hogy az elkészült rendszerek gyakorlati beindításának és működtetésének melyek a legfontosabb elemei.
Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan kell a rendszer működtetésébe bevonni a dolgozókat, és milyen ellenőrzések, nyilvántartások szükségesek a hatékony működtetéshez és annak bizonyításához, elfogadtatásához. Ismertetésre kerül a rendszerek hatékony működtetéséhez nélkülözhetetlen validálás és verifikálás koncepciója és HACCP rendszerekben való alkalmazása.

Tanfolyam tematikája:

  • A HACCP alapelveinek és megvalósításának rövid áttekintése
  • A hatékony alkalmazásba vétel gyakorlati lépései
  • A rendszerek validálásának és verifikálásának technikái
  • Esettanulmányok

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: 10.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com