Campden BRI logo

Tanfolyamok

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése


​A különböző higiéniai kockázatú övezetek megfelelő elkülönítése és helyes kialakítása előfeltétele a biztonságos élelmiszerek előállításának: a kórokozókkal történő keresztszennyeződés hatékony megelőzésének alapfeltétele a megfelelő övezeti szétválasztás, melyet az élelmiszer előállítás kereskedelmi láncok által megfogalmazott szabványkövetelményei is egyre inkább kiemelt kérdésként kezelnek.

A követelmények teljesítéséhez szükséges költségek szempontjából a legelőnyösebb, ha már az élelmiszer üzemek tervezéskor tisztában vagyunk az övezeti szétválasztás alapelveivel, de a meglévő adottságú üzemek utólagos módosításakor is alapvető fontosságú ezek ismerete.

Az így kialakított övezetek azonban nem használhatók hatékonyan az egyes zónák működtetéséhez szükséges ismeretek nélkül. Tanfolyamunk az eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása alapelveinek bemutatásán túl az övezetek és az övezeten belül elhelyezett berendezések higiénikus kezeléséhez is segítséget kíván nyújtani. Ezen belül kiemelt kérdésként kezeljük a nagy gondosságot igénylő illetve a nagy kockázatú területeket.

Az új tanfolyamunkat mind az élelmiszert előállító üzemek termelési, higiéniai, műszaki szakembereinek mind az élelmiszer üzemek tervezőinek egyaránt ajánljuk.

Tanfolyam tematikája:

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 66 000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Kertész Zsófia, fejlesztőmérnök
Tel: +361-433-1488
Emailcím: tanfolyam@campdenkht.com