A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
A helyiségek, gépek, berendezések, munkafelületek és eszközök tisztítása - fertőtlenítése az egyik legfontosabb lépés a termékszennyeződések megakadályozására, ezért a hatékony takarítás – fertőtlenítés elvégzése alapvető jelentőségű az élelmiszer biztonságosságának garantálása érdekében.
A megfelelő takarítási fertőtlenítési módszer kiválasztásához a tanfolyam során elmagyarázzuk a takarítás és fertőtlenítés alapelveit, ismertetjük a gyakorlatban alkalmazott takarító és fertőtlenítőszerek legfontosabb típusait, főbb hatás mechanizmusukat, előnyeiket és hátrányaikat.
A megfelelő takarítási fertőtlenítési módszer kiválasztásához a tanfolyam során elmagyarázzuk a takarítás és fertőtlenítés alapelveit, ismertetjük a gyakorlatban alkalmazott takarító és fertőtlenítőszerek legfontosabb típusait, főbb hatás mechanizmusukat, előnyeiket és hátrányaikat.
Tanfolyam tematikája:
- A takarítás és a fertőtlenítés alapelvei
- A gyakorlatban alkalmazott takarító- és fertőtlenítőszerek ismertetése
- A nyitott és zárt rendszerek takarítási módszere
- A gyakorlathoz kapcsolódó tisztítási, takarítási, fertőtlenítési terv kialakítása
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2024.09.26
- 2024.11.19
Részvételi díj: 88.000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk