Campden BRI logo

Tanfolyamok

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint


A folyamot elsősorban azon élelmiszeripari szakembereknek ajánljuk, akiknek már részletes ismereteik vannak az élelmiszerben előforduló mikroorganizmusokról, a napi munkájuk kapcsolódik a mikrobiológia élelmiszeripari szerepéhez és alkalmazásához.

A biztonságos élelmiszer előállítás mikrobiológiai vonatkozásait részletesen tárgyaló haladó szintű tanfolyamunkon ismertetjük az üzemi, környezeti higiénia mikrobiológiai vonatkozásait.

Bemutatjuk a mikrobiológiai validálási eljárások alapelveit, az eltarthatóságot befolyásoló tényezők összefüggéseit, a modern kimutatási módszereket, valamint áttekintjük a prediktív mikrobiológiai modellezés és a challenge tesztek témakörét.

Tanfolyam tematikája:

  • Eltarthatóságot befolyásoló tényezők, a minőségmegőrzési idő tervezése
  • Az üzemi higiénia mikrobiológiai vonatkozásai
  • Mikroorganizmusok kimutatásának új módszerei
  • Prediktív modellezés, challenge teszt

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 45.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com