Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint
A folyamot elsősorban azon élelmiszeripari szakembereknek ajánljuk, akiknek már részletes ismereteik vannak az élelmiszerben előforduló mikroorganizmusokról, a napi munkájuk kapcsolódik a mikrobiológia élelmiszeripari szerepéhez és alkalmazásához.
A biztonságos élelmiszer előállítás mikrobiológiai vonatkozásait részletesen tárgyaló haladó szintű tanfolyamunkon ismertetjük az üzemi, környezeti higiénia mikrobiológiai vonatkozásait.
Bemutatjuk a mikrobiológiai validálási eljárások alapelveit, az eltarthatóságot befolyásoló tényezők összefüggéseit, a modern kimutatási módszereket, valamint áttekintjük a prediktív mikrobiológiai modellezés és a challenge tesztek témakörét.
Tanfolyam tematikája:
- Eltarthatóságot befolyásoló tényezők, a minőségmegőrzési idő tervezése
- Az üzemi higiénia mikrobiológiai vonatkozásai
- Mikroorganizmusok kimutatásának új módszerei
- Prediktív modellezés, challenge teszt
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2024.11.12
Részvételi díj: 79.000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk