Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint
A folyamot elsősorban azon élelmiszeripari szakembereknek ajánljuk, akiknek már részletes ismereteik vannak az élelmiszerben előforduló mikroorganizmusokról, a napi munkájuk kapcsolódik a mikrobiológia élelmiszeripari szerepéhez és alkalmazásához.
A biztonságos élelmiszer előállítás mikrobiológiai vonatkozásait részletesen tárgyaló haladó szintű tanfolyamunkon ismertetjük az üzemi, környezeti higiénia mikrobiológiai vonatkozásait.
Bemutatjuk a mikrobiológiai validálási eljárások alapelveit, az eltarthatóságot befolyásoló tényezők összefüggéseit, a modern kimutatási módszereket, valamint áttekintjük a prediktív mikrobiológiai modellezés és a challenge tesztek témakörét.
Tanfolyam tematikája:
- Eltarthatóságot befolyásoló tényezők, a minőségmegőrzési idő tervezése
- Az üzemi higiénia mikrobiológiai vonatkozásai
- Mikroorganizmusok kimutatásának új módszerei
- Prediktív modellezés, challenge teszt
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2023.11.15
- 2023.12.14
Részvételi díj: 69 000 Ft + ÁFA / fő
Vizsgalehetőség: nincs
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár
Csaba
Tel: +36 1 433 1482
E-mail: c.baar@campdenkht.com
Tel: +36 1 433 1482
E-mail: c.baar@campdenkht.com