Tanfolyamok

Mikrobiológia haladó tanfolyam
(élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)


A biztonságos élelmiszer előállítás mikrobiológiai alapjait részletesen tárgyaló haladó tanfolyamunkon ismertetjük az üzemi, környezeti higiénia mikrobiológiai vonatkozásait, továbbá a mikrobiológiai kockázatelemzés alapelveit. Bemutatjuk a mikrobiológiai validálási eljárások alapelveit, az eltarthatóságot befolyásoló tényezők összefüggéseit, valamint a modern kimutatási módszereket.

Tanfolyam tematikája:

  • Eltarthatóságot befolyásoló tényezők (challenge tesztek, fogyaszthatósági idő meghatározása)
  • Az üzemi higiénia mikrobiológiai vonatkozásai
  • Mikroorganizmusok kimutatásának új módszerei
  • Mikrobiológiai mintavételezési tervek az EU Mikrobiológiai Követelmény rendeletének tükrében.
  • Prediktív modellezés, mikrobiológiai kockázatbecslés

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 45.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com