Campden BRI logo

Tanfolyamok

A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése


​A tanfolyam célja, hogy a résztvevőket megismertessük a Listeria szennyeződés hátterével és azon alkalmazható szabályozási lépéssekkel, melyek bevezetésével jelentősen csökkenthető a Listeria monocytogenes szennyeződés kockázata.
A Listeria monocytogenes számos élelmiszercsoport szennyeződését okozhatja, így tanfolyamunkat minden élelmiszer ipari szektor számára ajánljuk.
Élelmiszer-iparág specifikus képzés is rendelhető.

Tanfolyam tematikája:


    •    A felsővezetés szerepe a Listeria szennyeződés megelőzés
    •    Listeria monocytogenes szennyeződés háttere, környezeti feltételek
    •    Termék és folyamatszabályozás
    •    Övezeti szétválasztás, az üzem higiéniája
    •    Berendezések, eszközök higiénikus tervezése, kialakítása, valamint karbantartása
    •    Takarítás és fertőtlenítés szempontjai
    •    A környezeti mintavételezés fontossága, tervezése
    •    A környezeti mintavételezés kivitelezése: eszközei és helyes gyakorlata
    •    A Listeria vizsgálatra vonatkozó követelmények; mikrobiológiai vizsgálati módszerek
    •    Helyesbítő és megelőző tevékenységek

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 55 000 FT + ÁFA /fő
Online tanfolyam esetén: 49.500 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Kertész Zsófia, fejlesztőmérnök
Tel: +36 1 433 1470
E-mail:
z.kertesz@campdenkht.com