Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei
Az élelmiszeripari csomagolóanyagokkal kapcsolatos élelmiszerbiztonsági követelmények és az élelmiszerek minőségére gyakorolt hatásának alaposabb megismerését segíti elő ez a tanfolyamunk. A csomagolási technológiák közül részletesebb betekintést nyújtunk a védőgázas technológia ipari alkalmazási lehetőségeibe és a technológiához felhasználható csomagolóanyagokba. Röviden kitérünk az egyes iparágakban speciálisan használt csomagolóanyagok előnyeire és hátrányaira és néhány különleges csomagolási módról is említést teszünk.
Tanfolyam tematikája:
- Az élelmiszeripari csomagolóanyagokra vonatkozó rendeletek, jogszabályok
- A kiskereskedelmi szabványok IFS, BRCGS csomagolóanyagokra vonatkozó követelményei
- Aktív, intelligens csomagolások élelmiszerekhez, egyéb innovatív megoldások
- A védőgázas technológia ipari alkalmazási lehetőségei, a technológiához felhasználható csomagolóanyagok
- Védőgázas csomagolású termékek gyártásának élelmiszer biztonsági kérdései
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Részvételi díj: egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk