Campden BRI logo

Tanfolyamok

A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis)


A részvétel előnyei
A Campden BRI ezen tanfolyama egy interaktív tanfolyam, amely a résztvevők problémáira is igyekszik kiemelt figyelmet fordítani. Tartalmazza a kiváltó okok elemzésének meghatározását, hátterét. A kereskedelmi láncok sajátmárkás termékeinek beszállítói felé támasztott követelményeket tartalmazó szabványok (pl.: BRC7, IFS6, stb.) egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek erre a területre.

A szabványok fő követelményei hatékony és dokumentált elemzést követelnek meg a következő területeken: Menedzsment és Szervezeti kérdések, Műszaki és Karbantartási feladatok, Gyártás, Logisztika, Higiénia.

Tanfolyam tematikája:

  • Esettanulmány segítségével segítünk elsajátítani a problémamegoldó módszereket, a kiváltó okok elemzési módszereinek azonosítását és használatát.
  • Áttekintjük a kiváltó okok elemzésének (RCA) módszereit, úgymint a “Brainstorming”, az “Ishikawa”, a “Gondolattérkép” (Mind maps) és az “5 Why”.
  • A résztvevők megismerik a problémamegoldás 7 kulcs lépését és az emberi tényezőket, amelyeknek hatása lehet az RCA-ra.
  • A munkacsoport összeállításának és az RCA team jellemző tulajdonságainak meghatározása segít a saját szervezetükön belül az RCA-ra kialakított rendszer hatékonyabb működtetésében.
  • A módszerek hatékonyabb bevezetése segítséget nyújt a szervezet folyamatos fejlődésében, a helyesbítő tevékenységek hatékony alkalmazásában.

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 72.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Baár Csaba
Tel: +36 1 433 1482
E-mail: c.baar@campdenkht.com