Tanfolyamok

(ÚJ) A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája ( A BRC 8 1.1 pontjának új eleme)


​Az egynapos tanfolyam célja, hogy az élelmiszer-feldolgozás a kiskereskedelem és az élelmiszer-szolgáltatás szektorokból származó esettanulmányokon keresztül bemutassa, hogy milyen változások következtek be a közelmúltban, és azok milyen irányokba mutatnak az élelmiszer-biztonság és a minőségi kultúra világában.

Az interaktív tanfolyam a lehetőséget kínál arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, konzultáljanak egymással és az előadóval.

A képzés lényeges eleme, hogy a résztvevőknek az elhangzott ismeretek segítségével lehetőségük lesz egy „gyors teszt” elvégzésére a saját vállaltuk élelmiszer-biztonsági kultúrájának erősségére vonatkozóan.

Tanfolyam tematikája:

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 55 000 FT + ÁFA /fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com