A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája
Az egynapos tanfolyam célja, hogy az élelmiszer-feldolgozás a kiskereskedelem és az élelmiszer-szolgáltatás szektorokból származó esettanulmányokon keresztül bemutassa, hogy milyen változások következtek be a közelmúltban, és azok milyen irányokba mutatnak az élelmiszer-biztonság és a minőségi kultúra világában.
Az interaktív tanfolyam a lehetőséget kínál arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, konzultáljanak egymással és az előadóval.
A képzés lényeges eleme, hogy a résztvevőknek az elhangzott ismeretek segítségével lehetőségük lesz egy „gyors teszt” elvégzésére a saját vállaltuk élelmiszer-biztonsági kultúrájának erősségére vonatkozóan.
Tanfolyam tematikája:
Időtartama: 4 óra
Időpontok:
- 2023.12.07