Tanfolyamok

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam



A tanfolyam előadásai és gyakorlatai biztosítják a résztvevők számára azt a lehetőséget, hogy érzékszervi bírálói képességüket, alkalmasságukat teszteljék, valamint az érzékszervi bírálatokhoz kapcsolódó ismereteiket bővítsék.

Tanfolyam tematikája:

  • Bevezetés az érzékszervi vizsgálatok alapjaiba (alapfogalmak, érzékszervi bírálatok alkalmazási lehetőségei és az ezekben rejlő előnyök)
  • Az érzékszervek működése, az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságai és vizsgálatuk fiziológiai alapjai
  • A bírálat személyi és tárgyi feltételei
  • A bírálók fiziológiai alkalmasságának felmérése gyakorlati tesztekkel az alapízek, szaganyagok, vizuális tulajdonságok, texturális tulajdonságok (rágás, tapintás) felismerésére a vonatkozó előírások figyelembevételével;
  • Az érzékszervi bírálatok szerepe élelmiszerminősítés és minőségi előírás készítése esetén.

  • Vállalatokhoz kihelyezve is !!! A kihelyezett tanfolyam külön ajánlat tárgya

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj:
1 napos tanfolyam 65.000 Ft + ÁFA / fő,
2 napos tanfolyam 80.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: A tanfolyam kötelező alkalmassági vizsgával zárul.

Bővebb felvilágosítást ad

Hegyi Adrienn
Tel.: +36 1 433 1471
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com