Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRCGS és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?
Beszállítói auditok vállalati szakemberek által való elvégzésére, kiemelten figyelembe véve a HACCP és higiéniai követelményeket.
Tanfolyam tematikája:
- Az audit fogalma, fajtái, követelményei, céljai
- Az audit tervezése, előkészítése
- Az auditor és az auditált felelőssége
- Követelmények a beszállítókkal szemben a különböző élelmiszer biztonsági szabványokban
- Beszállítók előzetes értékelése, kockázatbecslés
- Kérdéslisták készítése, előnyei, hátrányai
- Az audit végrehajtása
- Nem megfelelőségek rögzítése
- Az auditjelentés
- Helyesbítő tevékenységek és visszaellenőrzés
- Audit módszertani esettanulmányok.
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Részvételi díj: egyéni ajánlat
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk