Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRCGS és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?
Beszállítói auditok vállalati szakemberek által való elvégzésére, kiemelten figyelembe véve a HACCP és higiéniai követelményeket.
Kiknek ajánljuk? Az élelmiszereket előállító vállalkozások azon üzemi középvezetőinek, minőségirányítási csoport tagjainak, akiket a vállalkozás be kíván vonni a beszállítóik helyszíni auditálási tevékenységébe.
Tanfolyam tematikája:
- Beszállítói követelmények, különböző szabványok, vázlatos áttekintés
- A beszállítók auditálása: felkészülés, végrehajtás, eredmények dokumentálása
- Beszállítók HACCP rendszerének auditálása
- Beszállítók minőségirányítási és GHP rendszerének auditálása
- Audit módszertani esettanulmányok.
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Részvételi díj: egyéni ajánlat
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Baár Csaba
Tel: +361-433-1482
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk