Tanfolyamok

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?


Beszállítói auditok vállalati szakemberek által való elvégzésére, kiemelten figyelembe véve a HACCP és higiéniai követelményeket.

Tanfolyam tematikája:

  • Az audit fogalma, fajtái, követelményei, céljai
  • Az audit tervezése, előkészítése
  • Az auditor és az auditált felelőssége
  • Követelmények a beszállítókkal szemben a különböző élelmiszer biztonsági szabványokban
  • Beszállítók előzetes értékelése, kockázatbecslés
  • Kérdéslisták készítése, előnyei, hátrányai
  • Az audit végrehajtása
  • Nem megfelelőségek rögzítése
  • Az auditjelentés
  • Helyesbítő tevékenységek és visszaellenőrzés
  • Audit módszertani esettanulmányok.

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com