Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei
Az ISO 22000 „Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerek” – az élelmiszerláncban résztvevő szervezetekre vonatkozó követelmények – szabvány az általános ISO szabályzatban egy, az élelmiszerbiztonság szabályozására irányuló követelményrendszer az élelmiszeripar számára. Az ISO 22000 a HACCP-n alapul és magában foglalja az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer követelményeit. A tanfolyam a szabvány műszaki követelményeinek bemutatására összpontosít, és összehasonlításra kerül az ISO 9001:2008 szabvánnyal, valamint az élelmiszer kiskereskedelmi hálózatok szabványaival.
Tanfolyam tematikája:
- A szabvány háttere
- A szabvány követelményeinek áttekintése
- A szabvány kapcsolata az ISO 9001:2008 és az IFS, BRC szabványokkal
- Esettanulmány gyakorlatok a szabvány alkalmazásához
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2023.12.19