Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
A tanfolyam során az élelmiszeripari ágazatokban használt adalékanyagok kémiai és élelmiszer technológiai vonatkozásait ismertetjük. A tanfolyam bemutatja a termékfejlesztés során azon kritikus pontokat, amelyek mérlegelése nélkülözhetetlen a piaci siker érdekében. Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó EU rendeletekbe is betekintést nyújtunk.
Tanfolyam tematikája:
- A termékfejlesztési folyamat elemei, a termékfejlesztési folyamat bemutatása
- Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó jogszabályok áttekintése
- Adalékanyagok csoportosítása
- Színezékek, aromák
- Édesítőszerek és cukorhelyettesítő anyagok
- Tartósítószerek
- Állományjavító és módosító anyagok
- Gyakorlatok (adott termékek termékösszetevőinek szerepe és hatása az élelmiszeradalékok hatásmechanizmusára; technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági célból alkalmazandó adalékanyagok és a fejlesztés kapcsolata)
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2025.04.10
Részvételi díj: 81.000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Campden BRI Hungary Regulatory Team
Tel: +36 1 433 1470
E-mail:
tanfolyam@campdenbri.co.uk