Tanfolyamok

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során


A tanfolyam során az élelmiszeripari ágazatokban használt adalékanyagok kémiai és élelmiszer technológiai vonatkozásait ismertetjük. A tanfolyam bemutatja a termékfejlesztés során azon kritikus pontokat, amelyek mérlegelése nélkülözhetetlen a piaci siker érdekében. Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó EU rendeletekbe is betekintést nyújtunk.

Tanfolyam tematikája:

  • A termékfejlesztési folyamat elemei, a termékfejlesztési folyamat bemutatása
  • Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó jogszabályok áttekintése
  • Adalékanyagok csoportosítása
  • Színezékek, aromák
  • Édesítőszerek és cukorhelyettesítő anyagok
  • Tartósítószerek
  • Állományjavító és módosító anyagok
  • Gyakorlatok (adott termékek termékösszetevőinek szerepe és hatása az élelmiszeradalékok hatásmechanizmusára; technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági célból alkalmazandó adalékanyagok és a fejlesztés kapcsolata)

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 42.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com