Campden BRI logo

Campden BRI Magyarország keresse a sokoldalú segítőtársat!


Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. az élelmiszeripar és az ahhoz kapcsolódó ágazatok (beleértve a mezőgazdaságot, kapcsolódó szolgáltatásokat) egyik jelentős, független európai szolgáltatója. Több évtizedes ipari tapasztalatával, nemzetközi kutatás-fejlesztésben szerzett gyakorlatával, innovatív szolgáltatáscsomagjával áll PARTNEREI rendelkezésére, azok EGYEDI IGÉNYEINEK figyelembevételével.

A Campden BRI Magyarország szerte a világon 2400 tagvállalatot magába foglaló – Campden BRI UK, a világ egyik legnagyobb független, tagvállalati rendszerben működő élelmiszeripari kutató-fejlesztő és technológiai szolgáltató szervezetének budapesti leányvállalata.


HíreinkKiemelt szolgáltatásaink:

 • EITFOODHUB

  EIT FOOD HUB Magyarországon

  Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) az élelmiszer-szakterülettel foglalkozó, tudományos és innovációs közössége az EIT Food, melynek magyarországi képviseletét a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. látja el.
 • COVID

  Élelmiszer-biztonsági és minőségügyi rendszerek fenntartása rendkívüli helyzetek esetén

  A felkészülés alapelvei és szempontjai, a rendkívüli helyzet okozta hatások, kockázatok és lehetőségek azonosításának és értékelésének módszere az ellátási láncban
 • FSPCA

  Amerikai piacra történő szállítás

  Tanfolyam, tanácsadás - 2016 szeptemberétől érvényben lévő új amerikai élelmiszer import előírásoknak megfeleléshez segítséget nyújtunk Önnek
 • Hatékonyság, költségcsökkentés

  Hatékonyság, költségcsökkentés

  A technológiák erőforrás-felhasználásának csökkentése innovatív megoldások, korszerű technológiák, módszerek alkalmazásával, határterületi együttműködéssel a méréstechnika, informatika és adatbányászat területén.
 • Érzékszervi vizsgálatok

  Érzékszervi vizsgálatok

  Az intézet laboratóriuma az érzékszervi vizsgálatok szinte valamennyi típusának elvégzésre alkalmas. Alkalmazott módszereit folyamatosan bővíti a legújabb kutatási eredmények szerint, a vevői igények figyelembevételével.

Mutass többet