Campden BRI logo
K+F, palyazatok

EITFOOD

EIT FOOD HUB SZEREPE


A magyarországi EIT Food Hub: Campden BRI Magyarország


Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT-European Institute of Innovation & Technology) egy brüsszeli székhelyű, független uniós szervezet, melynek célja, hogy Európa az innovációkért felelős, vezető testületévé váljon, támogatva az európai innovációk megvalósulását és értékteremtését. Az EIT fontos szerepet játszik a fenntartható gazdasági növekedés elérésére és a munkahelyek teremtésére irányuló uniós célkitűzések támogatásában azáltal, hogy lehetőséget biztosít a vállalkozóknak és az innovátoroknak ahhoz, hogy világszínvonalú ötleteiket, megoldásaikat megvalósítsák. Az újonnan létrehozott, innovatív termékek és szolgáltatások fontos szerepet játszanak Európa innovációs- és versenyképességének növelésében.


Az EIT segíti a vállalkozói tehetség kibontakoztatását és támogatja az új elképzelések megvalósulását. Az innovációban kiemelkedő vállalatok, felsőoktatási intézmények és kutatóközpontok társulásai, az úgynevezett Tudományos és Innovációs Közösségek (KIC- Knowledge and Innovation Communities) egységei, amelyek egy dinamikusan fejlődő, nemzetközi hálózatot alkotnak.


Az EIT-Innovációs és Technológiai Intézet honlapja: https://eit.europa.eu/

További információ: https://eit.europa.eu/hu/in-your-language


EIT

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek (EIT) az élelmiszer-szakterülettel foglalkozó, tudományos és innovációs közössége az EIT Food, melynek magyarországi kapcsolattartási tevékenységét a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. végzi.


A magyarországi EIT Food Hub-ról további információk ahttps://www.eitfood.eu/in-your-country honlapon találhatók.


További információ:

dr. Sebők András, cégvezető, Campden BRI Magyarország

Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 1096 Budapest, Haller u.2.
Tel: +(36) 1 433 14 70 Fax: +(36) 1 433 14 80
E-mail: campden@campdenkht.com
www.campdenbri.hu