Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


Ezen kívül a telephelyünkön személyes részvétellel folyó tanfolyamok mellett az oktató által élő online felületen keresztül tartott oktatásra is hirdetünk meg alkalmakat a legtöbb tanfolyam esetében. Ezek tervezett dátumait a lenti listában láthatja. A dátumok mellett fel vannak tüntetve, mely alkalmak esetében tervezzük online formában megtartani az adott tanfolyamot.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem létható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


2020. évi meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
Az élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszer fenntartásának jó gyakorlata rendkívüli helyzetek esetén a COVID-19 járvány példáján bemutatva 4 óra 2020.09.14. - online

A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2020.09.16.
2020.11.10. - online
Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2020.10.19.
2020.11.23. - online
Környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2020.09.17.
2020.10.02. - online
2020.11.16.
A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2020.12.07. - online

Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2020.10.07.-10.09.
2020.12.02.-12.04.
Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2020.10.07.-10.08.
2020.11.11.-11.12.
2020.12.08.-12.09. - online
HACCP nem team tagoknak 1 nap 2020.09.04.
2020.10.28.
Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2020.11.10.

BRC 8. szabványkövetelmények 1 nap 2020.09.22.
2020.10.27. - online
2020.11.23.
Az IFS 7. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja 2 nap 2020.09.02.-09.03.
2020.10.05.-10.06.
2020.11.04.-11.05. - online
Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése 8 nap
(4x2)
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2020.09.10.
2020.10.13.
2020.11.03. -online
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2020.09.23.-09.24.

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2020.09.15.
2020.10.14.
2020.11.24. - online
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2020.09.21.
2020.12.01. - online
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2020.10.15.

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2020.11.17.

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2020.10.20.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2020.10.12.
2020.11.18. - online
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 2 nap 2020.09.07-09.08.

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2020.09.09.
2020.10.20.
2020.11.18.
Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2020.09.28.
2020.10.30. - online
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap 2020.12.15. - online

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap 2020.10.06.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2020.09.29.
2020.10.29.
2020.11.17. - online
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2020.10.21.
2020.11.19.
BRC Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2020.11.09. - online

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap 2020.10.27.

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2020.10.29.


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


További információ:

Szegedyné Fricz Ágnes Tel: +36 1 433 1478 E-mail: tanfolyam@campdenkht.com