Tanfolyamok

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei


Az élelmiszeripari csomagolóanyagokkal kapcsolatos élelmiszerbiztonsági követelmények és az élelmiszerek minőségére gyakorolt hatásának alaposabb megismerését segíti elő ez a tanfolyamunk. A csomagolási technológiák közül részletesebb betekintést nyújtunk a védőgázas technológia ipari alkalmazási lehetőségeibe és a technológiához felhasználható csomagolóanyagokba. Röviden kitérünk az egyes iparágakban speciálisan használt csomagolóanyagok előnyeire és hátrányaira és néhány különleges csomagolási módról is említést teszünk.

Tanfolyam tematikája:

  • Az élelmiszeripari csomagolóanyagokra vonatkozó rendeletek, jogszabályok
  • A kiskereskedelmi szabványok IFS 6., BRC 6 csomagolóanyagokra vonatkozó követelményei
  • Aktív, intelligens csomagolások élelmiszerekhez, egyéb innovatív megoldások
  • A védőgázas technológia ipari alkalmazási lehetőségei, a technológiához felhasználható csomagolóanyagok
  • Védőgázas csomagolású termékek gyártásának élelmiszer biztonsági kérdései
  •  

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 45.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com