Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni
Miután az ételkészítés egyik legfontosabb alkotórésze az élelmiszer, megtanítjuk Önöknek, hogy milyen követelmény rendszert alkalmazzanak a beszállítóikkal szemben. Mikor, hogyan, mikor és mit, ellenőrizzenek. Milyen veszélyek állnak fenn a beszállított termékekkel vagy termékcsoportokkal kapcsolatban, és Önök mit tehetnek annak érdekében, hogy ezek a veszélyek ne jussanak el a fogyasztókig. A tanfolyam célja, hogy megmutassa Önöknek, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, ellenőrizni annak érdekében, hogy minden beérkező alapanyag biztonságos legyen és megfeleljen a HACCP elvárásainak is.
Kedvezmény:
Egy cégtől 2 fő
jelentkezése esetén 10% 3 fő esetén 15% árengedményt adunk.
Tanfolyam tematikája:
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat