Tanfolyamok

(ÚJ) Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni


Miután az ételkészítés egyik legfontosabb alkotórésze az élelmiszer, megtanítjuk Önöknek, hogy milyen követelmény rendszert alkalmazzanak a beszállítóikkal szemben. Mikor, hogyan, mikor és mit, ellenőrizzenek. Milyen veszélyek állnak fenn a beszállított termékekkel vagy termékcsoportokkal kapcsolatban, és Önök mit tehetnek annak érdekében, hogy ezek a veszélyek ne jussanak el a fogyasztókig. A tanfolyam célja, hogy megmutassa Önöknek, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, ellenőrizni annak érdekében, hogy minden beérkező alapanyag biztonságos legyen és megfeleljen a HACCP elvárásainak is.

Kedvezmény: Egy cégtől 2 fő jelentkezése esetén 10% 3 fő esetén 15% árengedményt adunk.

Tanfolyam tematikája:


Időtartama: 1 napos

Időpontok:

Részvételi díj: 33.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: A tanfolyami részvételről írásos igazolást (tanúsítványt) adunk.

Bővebb felvilágosítást ad

Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com