Campden BRI logo
.

Pro4Bake

A veszendőbe menő élelmiszer-mennyiség, az energiafogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése pékségekben digitalizációs megoldásokkal



Az EIT Food támogatásával 2020 elején indított Pro4Bake projekt célja a pékségek gyártási folyamatainak optimalizálása, az élelmiszer-veszteség, az energiafogyasztás és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése és a termelési hatékonyság növelése, digitalizációs módszerek segítségével. A termelés tervezését támogató módszer a mesterséges intelligencia és a digitális ikertestvér alkalmazására épül.



A Pro4Bake projektet jelölték a 2020-as EIT Innovation Awardra!

Az alábbi linken keresztül szavazhat a projektre:https://eit.europa.eu/eit-awards-2020/nominees/eit-food-andras-sebok-hu





Egyéb projekt anyagok



A projekt weboldala


Kapcsolódó szolgáltatásaink


További információért: